Sorkvild Opublikowano 22 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2010 Chcialbym sie dowiedziec czy istnieje jakis sposob na przyjazne nastawienie tychze fabryk wzgledem gracza. Jakies skrypty ? Owszem mozna hakowac, ale roznie bywa z tymi ogloszeniami. Druga sprawa. Mozna gdzies kupic owo centrum rehabilitacji lub wytwornie miotaczy plazmy (PBG) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 22 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2010 Dodaj sobie Pirate Guild, ma opcję Hackowania stacji, dostęp do hackera zawsze gdy skomunikujesz się z baza piratów (ECS), hakować możesz po kilka stacji naraz. Warunek to tylko kasa i zasięg hackera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sorkvild Opublikowano 22 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2010 Mialem juz wczesniej ta gildie, aczkolwiek nie rozwazylem wszystkich mozliwosci tego skryptu. OK, a co z zakupem tych stacji ? Jest gdzies mozliwosc kupna ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 22 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2010 Jakich stacji? Możesz sprecyzować pytanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sorkvild Opublikowano 22 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2010 Tych o ktorych pytalem w pierwszym poscie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prowler Opublikowano 22 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2010 Wytwórnie pirackiego uzbrojenia (i nie tylko) można kupić w stoczni Marauder. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jagoda Opublikowano 23 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 CytatJakich stacji? Możesz sprecyzować pytanie?Czego nie rozumiesz? W pierwszym poście Sorkvild wszystko ładnie opisał o co mu chodzi.A więc tak Sorkvild za pomocą skryptu Station Capture lub Property Baron możesz byś posiadaczem tego ośrodka. Poszukaj w skryptach opisałam dokładne działanie tych dwóch skryptów.Pewnego dnia wpadłam sobie do sektora Mi Ton's Refuge w którym ujrzałam konstrukcję Piratów o nazwie Ośrodek rehabilitacji. Przyjrzałam się cenom Piechoty morskiej i w mojej głowie zrodził się szatański plan. Ja jakoś lubię dorabiać się na czarnym rynku, nie wiem jakoś mnie to kręci. Więc podleciałam do tek stacji i użyłam skryptu Property Baron, za pomocą którego odkupiłam stacje od piratów. Następnie wydałam rozkaz dla mojego Teladiańskiego Tl Albatros by wykonał skok do sektora w którym się znajdowałam wraz z świeżo zakupioną stacją Ośrodek rehabilitacji. Po poróżnieniu go załadowałam go na pokład mojego TL i przetransportowałam do sektora Avarice. Wszystko ładnie, zaczęłam sprowadzać surowce potrzebne do "wyprodukowania Piechoty morskiej. W sumie pomysł był idealny, zakupienie towarów na jednego wojaka wynosiło mnie około 2000 kredytów. Po wyszkoleniu (wyprodukowaniu) jednego wojaka i sprzedaniu go jego cena minimalna wynosiła 15.000 kredytów a największa cena wynosiła ponad 80.000 kredytów. Jak sami widzicie przebitka jest niewiarygodna. Dosłownie złoty interes. Problem polegał na tym że..... nikt nie kupował ode mnie Piechoty morskiej Plan doskonały, ale w realizacji totalna klapa Nie wiem jak jest na Patchu 2.5 Ale na 2.1 NPC w ogóle nie chciało kupować ode mnie tych wojaków. Więc jak używasz wojaków do przechwytywania statków, stacji lub do obsadzania swoich statków, to śmiało możesz zakupić od Piratów ten ośrodek. Ale jak nie używasz do wcześniej wymienionych celów to nie zalecam.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi