Cerber Opublikowano 18 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2010 Zbudowałme sporo fabryk. Część z nich połączyłem w kompleks, żeby ten wyprodukował mi kasę na ukończenie kompleksu. Tak patrzę, a tu nagle fabryki nie są już moje. Zostalo m tylko kilka fabryk i kompleks. O co chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 18 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2010 Jakieś skrypty? Pewnie któryś z nich wprowadza takie udogodnienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cerber Opublikowano 18 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2010 Anarkis Carier Command Autotrader sector lock BBS Extras BBS Offers Fight Command Software MK3 fix trader Gildia Piratów Improved Kh'ak Improved Xenon Konwoje xenońskie Kopalnie Nividium Leveling AI Mk3 Improvement Możliwość sprzedania stacji Nowe gildie OCS Apoll Przenoszenie asteroidów Race invasions SCS Sector Skirmishes pojedynki między flotami Sector Tekaover Stevio shipyard Stocznia XTM Weapons dealer Xenon Border Conficts Weapons ChangerNiektóre nazwy śa inne niż orginalne i zawierają raczej opis działania, ale raczej się domyślisz, co jest co. Jak nie to pytaj. Nowe gildie - gildie Cycrowa. Osobiście stawiam na błąd save'u. Wczytałem grę z przed ok. 30 mimut i wszystko OK. Ale w tej grze nic nie jest pewne . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 18 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2010 Nie wiem czy czasem Sektor Takeover nie miał takiej opcji, ale nie bardzo pamiętam, w końcu w X3R nie gram już ponad rok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eradorius Opublikowano 19 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2010 CytatNie wiem czy czasem Sektor Takeover nie miał takiej opcji, ale nie bardzo pamiętam, w końcu w X3R nie gram już ponad rok.Tak, jeśli nie miało się kredytów na koncie, a następował czas płacenia podatków za każdą stacje (nie płacimy podatku, sprzedaje nam stację i wyrównuje dług). Oczywiście podatek jest płacony tylko wtedy jak właścicielem sektoru jest rasa (jeśli jest nasz to nam płacą). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi