m4ti Posted February 15, 2010 Share Posted February 15, 2010 Witam jestem początkujacy w tej grze i wlasnie robie 6 misje glowna z rasy terran i mam problem. Misja zaczyna sie w sektorze asteroid Belt. Na poklad statku wchodzi jakis tam Pearle i lece do family zyarth wypuszczam satelite potem lece do family ryk tez wypuszczam satelite potem do zyarth dominion tak samo wypuszczam satelite i nie wiem co dalej.... niby mam kogos skanowac ale przeskanowalem chyba juz ze 100 statkow i nic... ocb ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yacek Posted February 15, 2010 Share Posted February 15, 2010 Zobacz do FAQ misji fabuły TC, odszukaj fabułę i w jej opisie numer misji, masz wszystko opisane. No i czytaj briefing misji, tam też pisze co masz robić.Masz lecieć do wskazanego w briefingu sektora i skanować odpowiednie statki (będą wyszczególnione. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
m4ti Posted February 15, 2010 Author Share Posted February 15, 2010 dzieki serdecznie chodzilo o to ze cos sie przycielo zrobilem od nowa ta misje i jest ok... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts