Mani Opublikowano 10 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2008 Popatrzcie na to: http://www.thexuniverse.com/forum/showt ... hp?t=10237Przez przypadek na gameplay Xtended z Ego to wyczytałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moskit Opublikowano 15 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 Ohoho... Czyli Twoja reputacja w dużej mierze zależy w którym momencie zdecydowałeś się z nimi skontaktować, czy to przy pomocy fabuł czy pluginu? *_* Chyba że źle przeczytałem i jest jednak uwarunkowane w czasie gry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sorkvild Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 W ustawieniach modulu xtm jest opcja aktywacji terran. Czy to chodzi o to ze jak to wlacze to sektory ziemskie beda dostepne zaraz? W innym wypadku jak to jest ? Jakies questy do wypelnienia zanim brama w Heretics End bedzie dostepna. Obecnie mam tak kijowy statek i jestem tak daleko ze nie moge tego w zaden sposob sprawdzic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 Po prostu włączasz dostęp do sektorów ziemskich. Nic więcej. No może jeszcze to że w sektorach ziemskich budowane są fabryki i tworzonych jest kilkanaście statków ziemskich. Ich ilość w grze może tylko maleć. Ziemianie nie tworzą się już później w trakcie gry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 Czyli podbić, zaorać i posadzić swoje kwiatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZERO Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Można jeszcze: nie podbijać, nie orać, posadzić swoje drzewa i dać kopa w zadek ziemianom i innym, żeby się wzięli za handel obwoźny w tych sektorach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lotnikus Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2008 CytatW ustawieniach modulu xtm jest opcja aktywacji terran. Czy to chodzi o to ze jak to wlacze to sektory ziemskie beda dostepne zaraz? W innym wypadku jak to jest ? Jakies questy do wypelnienia zanim brama w Heretics End bedzie dostepna. Obecnie mam tak kijowy statek i jestem tak daleko ze nie moge tego w zaden sposob sprawdzic.Hejka a powiedzcie mi jak sie wchodzi do tych ustawien zeby ich wlaczyc bylbym szczesliwy??Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2008 W grze naciskasz ESC, wybierasz Rozgrywka i tam na samym dole masz Ustawienia sztucznej Inteligencji. Wchodzisz i szukasz opcji "Dodaj ziemian do gry". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi