-Hydra- Opublikowano 9 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2010 Niestety nie da się go przejąć abordażem anie kupić, skryptu na stocznie gonerską nie spotkałem, zostają cheaty ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 10 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2010 Wiem że nie do końca odpowiedź cię zadowoli, ale...Skrypt SCS Suite v3.28.9 generuje co 6 godzin jeden statek TL do przejęcia (opuszczony) Ozjasz też się trafia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Hydra- Opublikowano 10 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2010 Posiadam skrypt Salvage Claim Software MK1 ale on generuje tylko TS i nie wiem co jaki czas nie sprawdzałem. A TL wygenerował mi tylko na początku przy dodaniu pierwszy raz skrypta, bodajże była to Orka i M7M Corba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prowler Opublikowano 10 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2010 Według instrukcji tego skryptu tworzy on też TL ale z szansą zaledwie 0.6%, więc nie ma co za bardzo na to liczyć. Najpewniejsze byłoby stworzenie tego statku cheatem. Jeśli nie chcesz żeby było tak zupełnie łatwo to możesz go od razu przerobić na plany w HQ i zacząć produkować własne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 10 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2010 Generuje, jak pisałem co kilka godzin, ja widziałem już chyba ze trzy, jednego mam nadal, dwa poszły na żyletki. Że statki były ze skryptu to wiem bo było info w dzienniku. Moze ja mam takie szczęście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prowler Opublikowano 10 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2010 CytatMoze ja mam takie szczęście Najwidoczniej U mnie pojawia się zawsze jeden przy starcie, potem tylko myśliwce i TSy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 10 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2010 CytatNajwidoczniej U mnie pojawia się zawsze jeden przy starcie, potem tylko myśliwce i TSy.Bo chyba tak powinno być, ale głupi to ma szczęście, albo skrypt mi się zabulgotał. Zresztą nie on jeden coś działa jakby nie chciał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Hydra- Opublikowano 10 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2010 Yacek możliwe że tworzy ci te TL bo masz nowszy skrypt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 10 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2010 Wersję podałem w pierwszym poście. Z nowszego (3.30) miałem tylko plik tekstowy, który tłumaczyłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Hydra- Opublikowano 10 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2010 Przy wgrywaniu nowszej wersji tego skryptu muszę stary usunąć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 10 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2010 Ja nie usuwałem, nadpisałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Hydra- Opublikowano 12 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2010 Ozjasz jest już w moim posiadaniu. Został dodany do stoczni i zakupiony - koszt ~20.000.000 KrUwagi - mogą do niego dokować tylko statki TS i TP.Szczególne podziękowania dla Yacka za skrypt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 12 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2010 A Salvage Claim Software zostaje czy wywalić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi