psorek Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 zdobyłem taki statek w pewnym splickim sektorze (x3+xtm+BG+BP+BSE+SCS+SEC+DM arena+khaak xenon invasion) i nie mogę zadokowac. Słyszałem że jest poprawiający to skrypt.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 Jest, ale dotyczy Xenońskiego J. Zresztą i tak by nie zadziałał, bo nie działa wstecz.Zobacz do FAQ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psorek Opublikowano 7 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 o kurde... zapomniałem! Yacek wybacz!edit: ale to nie zadziała - to jest tylko do xen M1... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 Cytatedit: ale to nie zadziała - to jest tylko do xen M1...Przecież pisałem, na Kha'ak nie ma siły, możesz sprzedać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psorek Opublikowano 9 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2010 ;/ to sprzedaję... Zamierzam kupić sobie reavera, niszczyciela t2 naprawiam. Ale mam tylko 40.000.000 kredek.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi