Cerber Opublikowano 3 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2010 Jak długo trzeba bronić stoczni przed Sonenami? Co niszcze Setha pojawia się następny i z zefirkami i oriaxami to samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wervii Opublikowano 3 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2010 Miałem podobną sytuację nie pamiętam teraz gdzie to było dokładnie ale pojawił się pierw jeden statek i po chwili jakieś kolejne 9 czy 10 nie liczyłem ich. Bij ich do momentu aż nie otrzymasz wiadomości od zleceniodawcy, że dziękuje za pomoc i przesyła kredyty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cerber Opublikowano 4 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 rany przegieli trochę, załatwiłem już 70 (tak siedemdziesiąt) sethów i tyle samo zefirów, a Ci nadal atakują EDIT 1: 5 setów i 2 Zefiry póxniej: Udało się EDIT 2: Mam kolejny problem. Skacze do nieznanego na pd od Yakurazi i tam jest zaginiony Aran. Dostaje od nich wiadomość z prośbą o pomoc, podlatuje, niszcze sonenów i... nic się nie dzieje. mam czekać, gdzieś lecieć, czy co? Żadnej widomości nie dostałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wervii Opublikowano 4 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 Może musisz się z nim skontaktować w tradycyjny sposób ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cerber Opublikowano 4 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 Próbowałem w tradycyjny sposób i przez komunikację xtenden i nic . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 4 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 Niestety, ale misje XTM-a są mocno zabugowane, dlatego mało kto się na nie porywał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cerber Opublikowano 5 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 Nie, to akurat nie bug. Już wiem, w czym tkwi problem. Miałem lecieć na umówioną pozycję i czekać, aż gonerzy odciągną uwagę sonenów, a ja zamiast tego podlatywałem do sonenów i bach ich . Zauważyłem też, żę w sektorach przejętych przez krzaków (za sprawą improved krzak) nie przychodzą wiadomoście. Pewno mają zagłuszanie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogers Opublikowano 15 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 Cytatrany przegieli trochę, załatwiłem już 70 (tak siedemdziesiąt) sethów i tyle samo zefirów, a Ci nadal atakują EDIT 1: 5 setów i 2 Zefiry póxniej: Udało się Jak możesz dokładniej opisać (EDIT 1) co zrobiłeś, ja ubiłem masę sethów, zefirów i pomniejszej floty i nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prowler Opublikowano 15 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 Tłucz dalej, misja się w końcu skończy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogers Opublikowano 15 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 Mam nadzieję bo tjafuny się skończyły T2 ledwo zipią, a mniejsze jednostki (M6) + J poległy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cerber Opublikowano 15 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 Spoilermisja kończy się zniszczeniem bronionej przez Ciebie stoczni, może pomóż im ją zniszczyć to skończy się szybciej odrazu mówię, że nie mam pojęcia czy zadziała , tak wymyśliłem na poczekaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogers Opublikowano 16 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 Co prawda na pewnym forum Spoiler(http://www.thexuniverse.com/threads/6315-WALK-THROUGH-Goner-Missions-SPOILERS!)twierdzą że wystarczy odeprzeć pierwszą falę Sohnenów (4 Sety, 3 Zepar, 2 Oriax) a resztą się nie martwić.Sprawdzone. Przy obronie do upadłego, można niechcący stać się wrogiem bronionego obiektu, ponieważ Sohneni latają bardzo blisko stoczni, a wtedy nasza flota błyskawicznie dokończy dzieła (ja w ten sposób z „Bohatera federacji” awansowałem na „Poszukiwany wróg”). Przy wersji z obroną przed pierwszą falą Sohnenów, zachowałem szacunek bez uszczerbku, a misja toczy się dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi