Jagoda Opublikowano 2 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 W necie znalazłam faja stronę Z ikonami między innymi jest ikona do gry X 3 TC. Napewno wygląda ciekawiej niż ta która zaoferowali nam panowie z ego.Ikona X 3 TCPozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 2 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 Jeszcze jakbyś napisała co z tym plikiem zrobić to byłoby super, bo zaraz się ktoś może o to pytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viggin Opublikowano 2 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 ładnie wygląda na pulpicie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jagoda Opublikowano 2 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 Cytatładnie wygląda na pulpicie.. Pod warunkiem że nie masz czarnego tła U mnie też fajnie się komponuje z moim pulpitem A jak się umieszcza ? To proste ściągamy ze strony na której jest ta ikona potem zmieniamy ikonę we właściwościach ikony na pulpicie. To już chyba każdy potrafi Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad162 Opublikowano 2 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 dla ludzi z czarnym tłem http://img9.imageshack.us/img9/9472/x3t ... t1icon.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 2 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 Ja mam czarne tło, ale nie narzekam, a ta biała ikona (choć to png, a nie .ico) jakoś nie pauje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad162 Opublikowano 2 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 CytatJa mam czarne tło, ale nie narzekam, a ta biała ikona (choć to png, a nie .ico) jakoś nie pauje.bo to jest po prostu odwróć kolory xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 2 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 No to jeszcze odwróć to z png na ico Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jagoda Opublikowano 3 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2010 Wyglada jak negatyw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi