grzesiug Opublikowano 31 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2010 Chcialbym poprawic reputacje u spiltow poszukuje sektora splitow w ktorym czesto pojawiaja sie piraci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 31 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2010 Zauważ, że są piraci i Piraci. Tę tylko czerwonych. Dodatkowo bierz zlecenia na misje. To ci również podniesie repke. Pozatym uruchom handlowca w sektorach splitów. Oprócz rangi handlowej podskoczy ci ranga u danej rasy, gdzie handluje handlarz sektorowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prowler Opublikowano 31 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2010 Sprawdź gdzie u Ciebie w sektorach Splitów (i sąsiednich) są teraz bazy piratów i poszukaj tam ich statków. Przy starcie gry powinna być jedna stacja w Rhonkar's Cloud, piratów można też często spotkać w Thuruk's Beard. Możesz też poszukać Xenków w Splickich sektorach sąsiadujących z ich terytorium, np. okolice Thyn's Abyss i Zrt's Domination. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cerber Opublikowano 31 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2010 Zajrzyj do Kao's mistake, a jak masz kase to lataj po stacjach i szukaj oferty darowizn. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sorkvild Opublikowano 31 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2010 Jesli lubisz rozrabiac, to rozwal kilku Boronow na terytorium Splitow. Powinni to docenic rowniez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 31 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2010 Wszystko co piszecie jest zawarte w FAQ#45. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiug Opublikowano 3 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2010 dzieki za informacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir Wow Opublikowano 11 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2010 Mam takie pytanie, bo nie jestem pewien: Czy jak poślę okręty, żeby same rozwalały piratów, Xenonów itd. w sektorze jakiejś rasy, to od tego też będzie mi reputacja rosła, czy tylko jak robię to osobiście?Innymi słowy, czy jeżeli zapewnię np. Splitom najlepszą policję w tej części galaktyki, to czy będą mnie za to lubić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cerber Opublikowano 11 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2010 Tak, wtedy repka też rośnie, a jak masz licencję policeyjną to dostajesz też nagrody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir Wow Opublikowano 11 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2010 brzmi fajnie, ale w grze jakoś tego nie widzę. Mam Krzacki Lotniskowiec w Light of Heart, patrzę na mapie, rozwalił 4 myśliwce piratów, a reputacja mi nie skoczyła ani o procent, a nagrody chyba też nie dostałem bo nie było komunikatu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 11 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2010 Musisz być w tym samym sektorze. Walki OOS nie są zaliczane do nagród i reputacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cerber Opublikowano 11 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2010 hmm a ja nagrody dostaję, a reputacja też skacze, ale może to sprawka UTEDIT: aaa już wiem, nagrody dostaję pewnie za sprawą skryptu Leaving AI (czy jakoś tak), a repka to widać sprawka UT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir Wow Opublikowano 11 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2010 eeee to jaka z tym zabawa... czyli "zdalnie" podbijać reputację to tylko przez UT? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi