LeWaR Opublikowano 9 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2008 Podobno latając za UFO można natknąć się na ciekawe rzeczówki do zgarnięcia....Tak jak tu:http://www.thexuniverse.com/forum/showthread.php?t=4427 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZERO Opublikowano 10 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2008 Tak, pisali o tym. Miałem nawet to kiedyś sprawdzić, ale zawsze jak leci UFO siedzę w jakiejś ciężkiej kolumbrynie o zdolnościach prędkościowych grubo poniżej 300 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azakal Opublikowano 10 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2008 Ja natknąłem się na UFO latając Sprinterem (prędkość 1140) więc z dogonieniem nie było problemu, ale żadnych niespodzianek nie uświadczyłem (poza straconym czasem).Swoją drogą dzięki LeWaR. Już dłuższy czas zastanawiałem się jak stworzyć klaster Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 10 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2008 Ile latałeś?? 20-30 minut?? Bo trochę trzeba poświęcić czasu.... Jak się natknę to zobaczę co i jak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azakal Opublikowano 10 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2008 Nie jestem pewien, ale tak ok 10 min. Może to za krótko. Musiałem jednak przerwać wycieczkę bo jednemu z moich ST zaczął się dobierać do dupska klaster. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 10 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2008 A więc jednak dostałeś nagrodę od UFO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azakal Opublikowano 11 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2008 W sumie to tak, tylko nie dokońca taka jaką bym chciał ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lizard Opublikowano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 Faq czytałem dawno temu i nie pamięta się wszystkiego. Ale tak czytając kolejny raz punkt po punkcie doczytałem o UFO i przypomniało mi to coś. To że widujemy UFO to już jest norma, nie zwracamy na to w sumie uwagi. Ale czasami nie wiem jak wy ale kilkakrotnie widziałem jak UFO a raczej kilka zbiera się w okrąg i tak dryfują bez sensu. Dwa razy widziałem jak ufa krążyły wokół 3 astronautów którzy byli bardzo blisko siebie. Raczej nie mogli to być piloci katapultowani z myśliwców lub innych jednostek latających. Troszku dziwne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gonsienica Opublikowano 10 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2010 Ja latałem za UFO parę minut w mojej strzale i dostałem nagrodę - przeleciałem przez dwa sektory Xenonów a w trzecim dostałem nagrodę czyli napis The End. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lizard Opublikowano 12 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 CytatJa latałem za UFO parę minut w mojej strzale i dostałem nagrodę - przeleciałem przez dwa sektory Xenonów a w trzecim dostałem nagrodę czyli napis The End. Ktoś napisał, że Xeni nie atakują ufo. Ja własnie leciałem moim M5 Legwaniec przez sektor Xenów 347 i widziałem jak K lub J strzelało do ufo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Volvez Opublikowano 12 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 Chyba Legawiec.Ja dzisiaj (w tc co prawda) leciałem i nic nie znalazłem, doleciałem do nieznanego sektora ziemskiego. Potem UFO zawróciło i nie chciało mi się już lecieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 12 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 CytatChyba Legawiec.Ja dzisiaj (w tc co prawda) leciałem i nic nie znalazłem, doleciałem do nieznanego sektora ziemskiego. Potem UFO zawróciło i nie chciało mi się już lecieć.To przeczytaj uważnie pierwszy post. UFO rozdaje nagrody po zainstalowaniu odpowiedniego skryptu, link do skryptu w pierwszym poście, skrypt jest do X3R. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doromeza Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Raz w President's End przelatywało UFO, to z nudów je zaatakowałem. A ono gwałtownie przyspieszyło do grubo ponad 20 000 m/s, błysnęło, jak przy napędzie skokowym i zniknęło. A tak w ogóle, te stateczki mają jakąś swoją bazę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piteropeter Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Raczej krążą bez celu po sektorach intrygując pilotów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doromeza Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Ciekawe, po co Egosoft dodał te talerze do gry... Może jakiś niedokończony/porzucony projekt misji ?? A stateczki zostawili dla jajec ? Tak czy siak, zabawnie się nim lata (Jak ma się LV's cheats ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piteropeter Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Te UFO to najzwyczajniejszy Easter Egg. W FAQ pisze, że są też jeszcze płyty i materiały reklamowe, jako nicniedające (cóż za neologizm ) towary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 To tzw. "zapchajdziury" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piteropeter Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Widać komuś w Egosofcie się po prostu nudziło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi