Jagoda Opublikowano 24 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2010 Witam.Tworząc nowy profil startowy Predator pokierowałam się sugestią chłopaków z forum i wyposażyłam statek M4 Mako prototyp w urządzenie maskujące.Gdy wleciałam do pierwszego sąsiedniego sektora, mój statek pomimo tego że został wyposażony w urządzenie maskujące od razu został zauważony przez pierwszego lepszego Xenońskiego N. Wroga jednostka natychmiast przepuściła atak na mój statek. Najpierw poleciały rakiety w moją stronę a następnie rozpoczął ostrzał.Czy urządzenie maskujące w ogóle działa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azakal Opublikowano 24 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2010 W X3R trzeba było w dodatkowych komendach statku ustawić urządzenie maskujące. Moze tak jest też w TC. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deady Opublikowano 24 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2010 Chyba nawet nie w dodatkowych (standardowo) - tylko zaczynalo dopiero dzialac po wgraniu jakiegos skryptu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jagoda Opublikowano 24 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2010 CytatW X3R trzeba było w dodatkowych komendach statku ustawić urządzenie maskujące. Moze tak jest też w TC.A jak uaktywnia się te komendy ? Coś na zasadzie polecenia nawigacyjne lub specjalne ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sorkvild Opublikowano 24 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2010 A czy to nie jest jakis relikt z poprzednich czesci, w stylu dekoracja ladowni ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deady Opublikowano 24 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2010 Nie jest Urzadzenie bylo do wykorzystania za pomoca skryptow. I nawet dzialalo. Mozna bylo sie szlajac po kazdym sektorze, mimo ze caly czerwony byl.Uruchomienie bylo opisane w pomocy skryptu. Yacek wroci - to Ci z pewnoscia opisze, bo pamietam ze go uzywal. Chyba ze ktos jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azakal Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 CytatA jak uaktywnia się te komendy ? Coś na zasadzie polecenia nawigacyjne lub specjalne ?No normalnie pod podstawowymi komendami (nawigacyjnymi, specjalnymi itd) znajdują się dodatkowe rozkazy W X3R w tych dodatkowych rozkazach ustawiało się urządzenie maskujące i git. Ale Deady ma rację chyba potrzebny był skrypt żeby to działało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi