Kupiłem ten statek już po zainstalowaniu DDTC 1.1, bo w wersji 1.0 nie było chyba jeszcze tego statku, więc sprzedaż i kupno nowego raczej nie pomogą. Może jest to wina tego że gram na save-ach z DDTC 1.0, a nie zaczynałem nowej gry. Chciałem po prostu zwrócić na to uwagę, bo statek mi przypadł do gustu. Nie dość że ma dobre uzbrojenie, to jeszcze może dokować jeden M6.
Nowe statki w DDTC
Rozpoczęty przez Krutek, gru 18 2009 15:59
64 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 16 czerwiec 2010 - 15:13
X3:TC 2.7 + DDTC 1.1
Napisano 16 czerwiec 2010 - 15:41
Radziłbym jednak sprawdzić w zupełnie nowej grze. Być może w plikach są jakieś pozostałości po starym modelu Daimyo w tamtych save i dlatego nowy działa nie całkiem tak jak powinien.
Edit:
Zerkałem na screeny nowych modeli i wyglądają całkiem fajnie. Mam nadzieję, że w 1.2 pojawią się jakieś w zastępstwie tych małych 'potworków', o których dyskutowaliśmy na poprzednich stronach.
Edit:
Zerkałem na screeny nowych modeli i wyglądają całkiem fajnie. Mam nadzieję, że w 1.2 pojawią się jakieś w zastępstwie tych małych 'potworków', o których dyskutowaliśmy na poprzednich stronach.
X3:TC 2.7
X3:R + XTM
X3:R + XTM
Napisano 16 czerwiec 2010 - 16:23
Stopniowo, celem jest wymiana wszystkich statków z seriali i filmów SF na statki własne.
Napisano 16 czerwiec 2010 - 23:19
Ehh... będzie mi brakowało statków ze Star Wars. Mam nadzeje że te nowe będą jakkieś odjechane i wypasione.
Napisano 09 maj 2011 - 11:14
Dodawane są nowe statki czy podmieniane na stare ?
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych