grzesiug Opublikowano 21 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2010 W BBS wyczytalem ze potrzeba najemnikow bo szykuje sie inwazja Xenonow zglosilem sie.Po informacji ze zaczela sie inwazja polecialem do wyznaczonego sektora a tam w okolicy srodka sektora uzywajac napedu skokowego pojawia sie J lub K w obstawie mysliwcow o ile dobrze policzylem 6 x L + 2 x M po czy skacze a mysliwce zostaja.Zamim uda sie zlikwidowac mysliwce pojawia sie znow J lub K z obstawa i tak w kolko czy mozna je wogole zlikwidowac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azakal Opublikowano 21 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2010 Można je zlikwidować. J pojawia się wypluwa myśliwce i znika. Musisz wyczuć moment i miejsce w którym się pojawi (przy odrobinie wprawy można) i "podskubać" ją trochę. Za pierwszym razem może jej nie skasujesz, ale za którymś z kolei na pewno. Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiug Opublikowano 25 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 Dzieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogers Opublikowano 22 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2010 Mnie się ostatnio trafiły trzy K na początek, oraz 2 J, które dowoziły świeże mięsko.Wszystkie już przeobione na żyletki w Borońskiej stoczni (każdy po ok. 50 mln. cr.)Taka inwazja to bardzo dochodowe przedsięwzięcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
STUCKOV Opublikowano 4 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 Kurde....... Ja juz 2 razy sie zglosilem na ochotnika i owszem pojawily sie X-k x1 + X-J tez x1 tylko nie zniknely a staly i walczyly sam natet nie mialem okazji ich ostrzelac bo teladianie je zniszczyli... A gdyby tak caly czas dowozili poilki to ciekawe ile w tedy bym zarobil? ....... Czy to moze byc wine tego ze mam skrypt Xenon Migration ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bax_PL Opublikowano 12 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 Mam pytanie, jak często w BBS pojawiają się informacje o inwazji?.Bo mam problem, pierwszą inwazję zrobiłem u splitów żaby se smoka kupić, ale potem nie widziałem inwazji w żadnej ze stacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 13 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 Sporadycznie, raz na kilka godzin gry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bax_PL Opublikowano 4 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 Troszeczkę sobie pograłem ( oczywiście w X3 Reunion ) i zauważyłem iż:1. Jak miałem słabszą rangę bojową to J oczywiście stał i walczył.2. Jak miałem wyższą rangę bojową to J dowoził świeże mięsko, ale tylko jakiś czas.Nie pamiętam ile dokładnie razy wykonywał skoki, ale było ich chyba kilkanaście.Potem stał i walczył.3. jak już skacze to robi to bardzo szybko, pojawia się wypluwa z siebie oddziały i znika.A jak tylko próbowałem się do niego zbliżyć, to oddałem może kilka salw i zniknął.Więc proponuje poczekać aż przestanie skakać.4. Przy wyższej randze bojowej statki obrony tym razem M6 parandian ( nie pamiętam nazwy w tej chwili ) był NIE ZNISZCZALNY.Więc wystarczy aby on przejął na siebie ogień wroga i się oddalić aby naładować osłony, potem można wrócić do walki.Przydaje się napęd skokowy i szybka umiejętność korzystania z niego w szczególności w sytuacjach dużego stresu.Nie jestem pewien czy mam buga, czy też tak ma być z tym niezniszczalnym M6, ale potem tak dla zabawy skoczyłem sobie do sektora parandian i próbowałem rozwalić M6 ( pierwszy lepszy który się nawinął ).Nie mogłem go zniszczyć (osłony zbite do zera a następnie kadłub gdzieś do około 80% i nie szło więcej zniszczyć). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi