psorek Posted January 6, 2010 Share Posted January 6, 2010 1. grając w x3R oraz x3r+xtm zauważyłem, że gdy jestem na wieżyczce ona zawsze (jeśli nie ruszam myszką) wraca do położenia początkowego. Praktycznie uniemożliwia to strzelanie. Reinstalka nie pomogła.2. Jest jakiś skrypt pozwalający na transportowanie na statku więcej niż jednego napędu skokowego? Przy przejmowaniu statków...3. Co, gdzie, jak z marinesami?4. jaki profil startowy (z xtm)? Mam wymagania: m3 z co najmniej 4 wmp alfa, 2x25mj, NIE CHCĘ całej floty. stocznia w pobliżu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sorkvild Posted January 6, 2010 Share Posted January 6, 2010 Cytat1. grając w x3R oraz x3r+xtm zauważyłem, że gdy jestem na wieżyczce ona zawsze (jeśli nie ruszam myszką) wraca do położenia początkowego. Praktycznie uniemożliwia to strzelanie. Reinstalka nie pomogła.2. Jest jakiś skrypt pozwalający na transportowanie na statku więcej niż jednego napędu skokowego? Przy przejmowaniu statków...3. Co, gdzie, jak z marinesami?4. jaki profil startowy (z xtm)? Mam wymagania: m3 z co najmniej 4 wmp alfa, 2x25mj, NIE CHCĘ całej floty. stocznia w pobliżu.2) Skrypt Jumpdrive Kits. Kupujesz zestawik i komenda go aktywujesz na danym statku. Zestawy kupuje sie w dwoch fabrykach, oprocz tego skupuja one duze ilosci Nividium i innych surowcow, mozna zarobic.http://forum.egosoft.com/viewtopic.php?t=1273753). Statek otas HCF. Czytac http://xudb.pl/topic/452-hcf-a-niewolnicy/4). Najlepiej wlasnie jest wyedytowac sobie profil startowy i tam wpisac statek, wyposazenie i gotowe. Z surowej gry mozesz wybrac bankruta zabojce, w profilach xtm zas fajnym profilem jest pirate profiteer. Flota to kea, blastclaw i mamba mk1. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cerber Posted January 6, 2010 Share Posted January 6, 2010 4. Flight Leader (profil XTM'a). Masz Thora i 2 walkirie, ale zamiast WMP jest EDP alfa. Ale profili XTM'a nie polecam Ci, bo nie będziesz mógł wykonać misji Bala GI. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
psorek Posted January 6, 2010 Author Share Posted January 6, 2010 @SORKVILDco do 3, jest coś po polsku? Nie za bardzo udało mi się zrozumieć po angielsku... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sorkvild Posted January 6, 2010 Share Posted January 6, 2010 Skorzystaj z wyszukiwarki w dziale Reunion. Slowo kluczowe - HCF. Te poradniki wrzuc sobie do tlumacza google. Moze byc pokracznie ale raczej zrozumiesz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts