Tezeth Opublikowano 29 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 Zauwazyłem komunikat że sektor avarice jest na sprzedaż. Pytanie: jak i gdzie się licytuje ? tzn w jakimś konkretnym miejscu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szotek Opublikowano 29 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 Często dokuj do stacji i czytaj ogłoszenia w BBS. Tam będzie artykuł w którym będzie "przycisk" z ceną sektora i jeżeli będziesz miał dostatecznie dużo kasy to kupujesz na własność ten sektor. Ale to nie od razu cena w ogłoszeniach będzie się powoli zwiększała aż w pewnym momencie pojawi się to ogłoszenie z "przyciskiem". Jednak jakoś nigdy nie miałem tyle kasy i nie kupiłem nigdy tego sektora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 29 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 Ja raz kupiłem. Mimo że już był mój, bo przejąłem go wcześniej przy pomocy skryptu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tezeth Opublikowano 29 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 A są jakieś profity z tego tytułu ? Moge edytowac nazwe tego sektora albo czy moge zrobic cokolwiek innego ?Co mi to w ogole da ze to kupie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 29 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 W sumie to nic. Nazwę możesz wybrać przy kupnie, jest kilka możliwych nazw, a i tak pewnie wszyscy wybierali pierwszą z brzegu czyli Avarice, dlatego się go tak nazywa potocznie.Profity są z posiadania sektora jak się taki przejmie skryptem STO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tezeth Opublikowano 29 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 Yacek mam pytanie do Ciebie. Gdzie postawiłeś HQ? Przeglądam fora żeby wybrać jakieś dogodne miejsce i natknełem się na takie nazwy jak: Ore Belt, Spring of Belief, President End Antigone Memorial. Misja na HQ już prawie ukończona i zastanawiam się właśnie gdzie je ulokować. Ponoć ma być nie daleko od Hom of Light ze względu na Terracorp z dodatkowym wyposażeniem statków.Co mógłbyś doradzić? (gram w czystego x3R 2.5 bez żadnych skryptów) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 29 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 CytatCo mógłbyś doradzić? (gram w czystego x3R 2.5 bez żadnych skryptów)W takiej grze to nie stawiałem HQ.W XTM-ie to najczęściej w sektorze Xenków 347. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obaryb Opublikowano 17 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2010 CytatA są jakieś profity z tego tytułu ? Moge edytowac nazwe tego sektora albo czy moge zrobic cokolwiek innego ?Co mi to w ogole da ze to kupie ?Nazwa dość dobrze wskazuje, do czego ten sektor służy.Sory za wskrzeszanie wątków, nie mogłem się powstrzymać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 Co wywołuje pojawienie się informacji o licytacji sektora "Nieznany Sektor" który później zmienia nazwę na taką bardziej przyjazną dla ucha ? Chciałbym postawić tam HQ a nie podoba mi się obecna nazwa sektora, która na zakładce Własności utrudnia wyszukiwanie statków. No i jeszcze jak długo od pojawienia się pierwszej informacji musi minąć do jej zakończenia ( zmiany nazwy na Avarcie czy jakoś tak). Gram na : X3R 2.5+ Bonus Pack + XTM 0,75 i parę pomniejszych skryptów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 30 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2010 CytatCo wywołuje pojawienie się informacji o licytacji sektora "Nieznany Sektor" który później zmienia nazwę na taką bardziej przyjazną dla ucha ?Nie pamiętam już dokładnie, ale chyba:1. wysoka ranga handlowa2. wysoka reputacja u Teladian3. nim 50 mln na koncie (mogę się mylić z tą kwotą) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2010 1. Mistrz Giełdowy 61%2. Dyrektor Kompanii 4%3. 180M + na koncie Licytacji brak ... Dodam jeszcze ze gra trwa już 3 dni 22h 21 min. No i jak już się pojawi to ile trwa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 1 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2010 Nie pamiętam po jakim czasie gry pojawia się licytacja. Może te 3 dni to jeszcze mało?Licytacja nie znika z BBS-ów.Szukaj po różnych stacjach, ja znalazłem ją w stacji Paranidian. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi