Cerber Opublikowano 28 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 Czy orientuje się ktoś, gdzie można zakupić X btf i X tension/ X Gold?PS. Za pomoc stawiam cysternę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sorkvild Opublikowano 29 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 Dostac to moze dostaniesz, ale kupic to raczej ciezko. Nawet w ofercie sklepu na egosofcie nie maja xbtf. Hmm najblizej co przychodzi na mysl to allegro. Sauron11 wlasnie sprzedaje tam zestaw kolekcjonerski xbtf,x2,x3 i bonusy.http://www.allegro.pl/item861001477_zes ... ladki.htmlprosze mi tu postawic wytwornie Gwiezdnego Piwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 29 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 Niech ci Sauron postawi Sprzedawać coś co się dostało za darmo. Wartość kolekcjonerską to może to ma, ale dla niego. Ja bym grosza nie dał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sorkvild Opublikowano 29 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 Xbtf oraz Xtension to bialy kruk dla kolekcjonerow.Znalazlem jeszcze na amazonie http://bit.ly/7gVcso ale cena dosc przygieta. Jeszcze jak zamowienie z US jako nie-gift, to upierdliwy celnik moze doliczyc Vat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cerber Opublikowano 29 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 Cytat$110.94 Chyba za dużo gwiezdnej wódki wypili. Mimo to dzięki za pomoc. Po destylarnie zgłoś się do mojej kwatery głównej w sektorze Cerber's Prime (Memorial of Light) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shioon Opublikowano 11 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2011 Ja kupiłem X: BTF w empiku. Techland wydało Antologię X-ów, po 36 zł o ile dobrze pamiętam^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 11 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2011 Taaa. ale chłopaki mieli z tym problem w 2009 roku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shioon Opublikowano 11 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2011 W dniu 11.11.2011 o 21:14, LeWaR napisał:Taaa. ale chłopaki mieli z tym problem w 2009 roku...Ah, racja, to proszę o usunięcie moich postów z tego tematu. A najlepiej to go zamknąć. ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riess Opublikowano 19 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2011 Zostaje. Nawet jeśli autor tematu nie skorzysta, to skorzystają kolejni z tym pytaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tajemniczy94 Opublikowano 6 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 W dniu 19.11.2011 o 20:44, Riess napisał:Zostaje. Nawet jeśli autor tematu nie skorzysta, to skorzystają kolejni z tym pytaniem.Na przykład ja Zamierzam wykupić starsze części "iksów" oraz nowsze, tylko aktualnie nie bardzo mam jak :x a wydanie z platformy steam to całkowita ostatecznośćJest możliwość dostania jeszcze tego mimo że upłynęło kawał czasu już? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BetonowaAnakonda Opublikowano 7 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 Jasne. X-antologia naprzykład. Znajdziesz to w empiku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OSH Opublikowano 7 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 Albo X-Superbox. Wciąż jest na niemieckim eBayu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 7 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 X-Antologia to to samo co X-Superbox, to tylko nadana przez wydawcę polska nazwa tego samego produktu.Kupić można np. tu: http://sklep.gry-online.pl/KartaProduktu.aspx?id=3818Komuś Google się zepsuło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 7 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 Na muve.pl też powinno być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tajemniczy94 Opublikowano 7 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 Dzięki ! Myślałem że znajdzie się jeszcze osobne wydanie X BTF, ale chyba lepiej zainwestować w wszystko w jednym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OSH Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 W dniu 7.05.2013 o 16:14, Yacek napisał:X-Antologia to to samo co X-Superbox, to tylko nadana przez wydawcę polska nazwa tego samego produktu.Nie jest to to samo. X-Superbox zawiera oprócz tego drukowaną, grubą encyklopedię wiedzy o wszechświecie, w którym dzieje się akcja wszystkich części X. X-Antologia tego nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 12 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 Zawartość płyty jest taka sama, a encyklopedię masz przetłumaczoną tu: http://xudb.pl/topic/1856-encyklopedia-uniwersum-x/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OSH Opublikowano 12 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 Ale nie jest ładnie wydrukowana na kredowym papierze Tak w ogóle to chylę czoła przed tłumaczem tej encyklopedii. Sam jestem zawodowym tłumaczem i wiem, ile pracy trzeba było włożyć w przełożenie tego tekstu. To tłumaczenie z angielskiego czy niemieckiego? Ja mam wersję niemiecką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 12 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 W dniu 12.05.2013 o 10:35, OSH napisał:Ale nie jest ładnie wydrukowana na kredowym papierze Monitor bardziej błyszczący niż papier kredowy.W dniu 12.05.2013 o 10:35, OSH napisał:To tłumaczenie z angielskiego czy niemieckiego?Z angielskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OSH Opublikowano 12 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 W dniu 12.05.2013 o 11:29, Yacek napisał:Monitor bardziej błyszczący niż papier kredowy.Monitor wymaga prądu, książka nie W dniu 12.05.2013 o 11:29, Yacek napisał:Z angielskiego.Hm, czyli jest to tłumaczenie tłumaczenia. Ciekawe, jak by wyglądało tłumaczenie z oryginału. Może się kiedyś za to wezmę...mam nadzieję, że na którejś płycie z zestawu jest też wersja PDF. Tak czy tak - kawał dobrej roboty. Że też się komuś chciało...podejrzewam, że tłumaczenie tego za kasę dałoby całkiem niezłą sumkę. Też tłumaczę książki i pomimo żałosnych stawek można na tym trochę zarobić. Ale to już takie moje zboczenie zawodowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 12 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 Z XTM dalismy radę potłumaczyć w iście ekspresowym tempie. Przy okazji zrobiliśmy lokalizację prawdziwie polską, z różnymi smaczkami, a nie tylko suche przetłumaczenie tekstu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OSH Opublikowano 12 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 No proszę, używaliście XTM-a? Ja walczę głównie na Tradosie Szacunek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 12 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 W dniu 12.05.2013 o 11:51, OSH napisał:Hm, czyli jest to tłumaczenie tłumaczenia. Ciekawe, jak by wyglądało tłumaczenie z oryginału. Tak samo. Jak miałem wątpliwości z tekstem, zaglądałem do wersji niemieckiej.Zrobiłem to z ciekawości, co znajduje się w encyklopedii.PS. Aby było wszystko jasne, nie znam angielskiego, ani niemieckiego.W dniu 12.05.2013 o 13:43, OSH napisał:No proszę, używaliście XTM-a? Ja walczę głównie na Tradosie Szacunek Nie bardzo wiem o co ci chodzi, ale chyba nie do końca rozumiesz. XTM to mod dla X3 Reunion. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OSH Opublikowano 12 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 Aha! XTM Cloud to z kolei program do wspomagania tłumaczenia, tzw. CAT. Podobnie jak i Trados, dlatego dałem taką uwagę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 12 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 Heh, ale offtopa zacząłem... Wróćmy do tematu wątku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi