Azakal Opublikowano 21 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2009 Skrypt LV dzięki któremu prawie cały wszechświat opanowują Xenki lub Khaaki. Skrypt jest w formacie rar w związku z czym wystarczy wypakować do katalogu gł. gry. Spolszczenie jeszcze niedostepne, należy zmienić 44 -> 48 we własnym zakresie.A teraz co ten skrypt robi? Po instalacji w ustawieniach AI pojawi się nowa opcja "Apocalypse On" (domyślnie ustawienie to "Nie") Gdy ją włączymy otrzymamy pytanie o to z kim chcemy walczyć Khaak czy Xenon i na jakim poziomie trudności, po wybraniu odpowiedzi zostajemy przeniesieni do innego sektora (Veil of Delusion) i innego statku (M4 Khaak w przypadku wyboru Kahaak). Otrzymujemy w prezencie elektrownię, HQ i Stację Handlową, w zamian za to cały wszechświat staje się naszym wrogiem. Wszystkie rasy zostają opanowane przez wirusa Khaak (lub Xenon) z wyjątkiem Xenonów (w drugiej wersji Khaak) i piratów. Prawie wszystkie statki i część stacji zostają przejęte przez Khaak. Gratka dla tych , którzy lubią mieć cały wszechświat przeciw sobie.Nie trzeba zaczynać nowej gry Gdy gra na obecnym profilu nam się znudzi a nie chcemy zaczynać nowej, wystarczy odpalić Apocalypse. Są dostępne cztery poziomy trudności: easy, medium, hard i imperial. Ja wybrałem hard i gdy opuściłem po raz pierwszy Veil of Delusion przeżyłem, może 3 minuty Skrypt jest kompatybilny z modem DDTC (całe szczęście)Apocalypse 1.2Skrypt do działania wymaga bibliotek Imperial Library Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Balbinka Opublikowano 23 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 Witam Zdrowych i szczesliwych swiat zasyla Balbinka .a tak na marginesie to wreszcie jakis skrypt dlamnie z znikoma szansa przezycia , ale zaczne od normal by poznac zasady a potem ???? zobacdzymy ja lubie grysc ale i uwielbiam jak i mnie ogryzaja ,a nie ogryz\ac caly czas takich bezbrobbych bobaskow . pozdrowienia dla moderatorow , forumowiczuw , i calej gamy gosci z zimnej szwecji .Z powarzaniem Joanna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arw1 Opublikowano 10 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 Jeśli dobrze rozumiem, to fabuły dostępne są? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi