Anonimowy Opublikowano 18 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szotek Opublikowano 18 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2009 Spróbuj ich sprzedać z jakimś statkiem w stoczni bo jeśli się nie myle to ich nie ma za bardzo gdzie sprzedać i na okup za tych ważniaków tez bym nie liczył . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 18 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2009 FAQ#33. Zostaje tylko sprzedaż ze statkiem. Ci ważni pasażerowie to takie urozmaicenie jak Plakaty, Płyty promocyjne itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tauri Opublikowano 27 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 oprócz nich, raz spotkałem inwalidów- też nie bardzo wiedziałem co z nimi zrobić, sprzedałem ze statkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi