Krutek Opublikowano 14 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2009 Zainstalowany DDTC. To był podstawowy stymulator do rozpoczęcia nowej gry (nowy profil wybierałem ponad rok temu) - nowa odsłona gry którą trochę znam, wiem jak się po niej poruszać, poznałem interakcję NPC na nasze zachowania. Ciekawe czym mnie teraz zaskoczy. Czuje się weteranem, zatem czas poszaleć. Za sugestiami (Azakala, Yacka), wybieram scenariusz - Clan Warrior. Po przegraniu całego dostępnego weekendu, wiem jedno, to jest to, strzał w 10. Dawno się tak nie bawiłem ... ] Może choć cząstkę tego co przeżyłem, uda mi się Wam przekazać w moich opowiadaniach. Zapraszam do komentarzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gie_N_koV Opublikowano 14 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2009 Rozumiem że przeczytałeś regulamin TEGO forum? Bo coś mi się nie wydaje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 14 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2009 GieNkov, nie wiem o co Ci chodzi?Krutek, piękne, soczyste, lekko napisane. Pisz, czekam na dalszy ciąg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 14 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2009 No wreszcie jakieś sensowne opowiadanie. Krutek: tak trzymaj!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi