Krutek Opublikowano 15 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2009 TL'a jeszcze nie mam i nie miałem.Na obecną chwilę latam sobie Osirisem z zadokowanymi 2xM3 i 2xM4, plus mechanik, plus marines. Zabawa jest miooodniasta, chociaż korci mnie na M6, jednak na razie to co mogę kupić nie podoba mi się zbytnio. Poczekam na darowizny ze stoczni. W między czasie szkolenie marines, może jak uciułam trochę grosza (ponad 100kk) to znów zacznę abordaże ... ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WoyTass Opublikowano 15 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2009 CytatEclipsa została poprawiona w tłumaczeniu TC, tłumaczenie DDTC nie ma z tym nic wspólnego, ale dzięki. Cieszę się że jesteś zadowolony.A zadowolony, zadowolony. Trzeci raz już zaczynam… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 15 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2009 CytatA zadowolony, zadowolony. Trzeci raz już zaczynam… TC czy DDTC? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WoyTass Opublikowano 15 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2009 DDTC oczywiście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OpoXavier Opublikowano 15 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2009 Witam, mam małe pytanko do dodatkowego polecenia dodanego przez DDCTMożna wynająć najemników z posiadanych niewolników za opłatą i innymi warunkami, niestety robi się to tylko podczas zadokowania do pewnej stacji. I tu mam zagwozdkę do której? Wg instrukcji: CytatWhen docked at the MRB station, ale co oznacza skrót MRB w angielskiej wersji i jaki ma odpowiednik w polskiej, nie wiem. Podejrzewam Obiekt Rehabilitacyjny (Mercenary w wersji ang.), ale wszystkie mam na czerwono i nie dam rady do nich zadokować żeby sprawdzić czy to tu. ( z wiadomych powodów ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 15 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2009 Chodzi o Bazę Bractwa w Avarice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OpoXavier Opublikowano 15 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2009 Czyli jak wcześniej pisałeś CytatWykonanie pierwszej misji dla jakiejkolwiek stoczni powoduje otrzymanie zaproszenia od Bractwa. Można też lecieć od razu do nich i zrobić misję bez zaproszenia, ale nie polecam, stopień trudności tych misji jest ogromny. pomimo mojej złej reputacji u piratów, normalnie z nimi pogadam i zadokuje do ich stacji??? Bo zaproszenia od nich nie za bardzo pamiętam żebym dostał (reputacja u piratów od -3 cały czas w dół). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 15 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2009 To jest Bractwo Najemników, nie piraci. Ich misje też będą polegały na tępieniu piractwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OpoXavier Opublikowano 15 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2009 No ten tego, to w drugim poście "ktoś oczywiście inny " napisał: CytatSpoiler- Piracka - sektor nieznany pomiędzy Moontalar, a New Income - zwany czasem Avarice. Ci co lubią przejmować ten sektor na własność i budować w nim własne HQ będą zawiedzeni. z tego mi wyszło że to piraci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 15 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2009 A co miałem napisać? Najemnicza? Nie ma rasy Najemnicy, jest rasa Piraci. A do tego, przelecieć się zawsze możesz, sprawdzić. Tylko uważaj na misje, bo Cię rozniosą na strzępy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OpoXavier Opublikowano 15 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2009 Oj pewne rozniosą nie raz Dzięki Choć kafar we własny cel przy skupisku wrogów czyni cuda ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krutek Opublikowano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 Dostałem wczoraj w nagrodę namiary na TL'a. Został porzucony po testach w Sektorze Nieznanym. Obskoczyłem połowę sektorów tych najbliższych a TL'a nie widać. Zastanawiam się czy czasami tych testów nie robili gdzieś po drugiej stronie wszechświata ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WoyTass Opublikowano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 CytatDostałem wczoraj w nagrodę namiary na TL'a. Został porzucony po testach w Sektorze Nieznanym. Obskoczyłem połowę sektorów tych najbliższych a TL'a nie widać. Zastanawiam się czy czasami tych testów nie robili gdzieś po drugiej stronie wszechświata ...A na konsultacjach u Scorpa już byłeś?A tak przy okazji. TL-a to dostaje się tej rasy dla której wykonuje się misje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krutek Opublikowano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 CytatCytatDostałem wczoraj w nagrodę namiary na TL'a. Został porzucony po testach w Sektorze Nieznanym. Obskoczyłem połowę sektorów tych najbliższych a TL'a nie widać. Zastanawiam się czy czasami tych testów nie robili gdzieś po drugiej stronie wszechświata ...A na konsultacjach u Scorpa już byłeś?Jakoś jeszcze się nie przekonałem do tego ułatwienia. Jestem hardkorem CytatA tak przy okazji. TL-a to dostaje się tej rasy dla której wykonuje się misje?W nagrodę dostajesz statki które są dostępne w danej stoczni, tych statków nie ma w standardowych stoczniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 16 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 A przecież chyba pisałem, TL-a zawsze znajdziesz w sektorze Avarice.CytatCytatA tak przy okazji. TL-a to dostaje się tej rasy dla której wykonuje się misje?Tak. Nie tylko TL-a. Piszę w drugim poście tego tematu. O warunku też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 16 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 CytatJakoś jeszcze się nie przekonałem do tego ułatwienia. Jestem hardkorem Twoja strata. Zamiast zerknąć do mapy Scorpa, musisz pisać na forum i czekać, aż ktoś Ci odpowie.To jak często będziesz jej używał, to już zależy od Ciebie, ale warto ją mieć, czasami się bardzo przydaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WoyTass Opublikowano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 No to nie pozostaje mi nic innego jak wyposażyć Aniołka w marinsów i uśmiechnąć się do ziemian, żeby oddali mi swoją Magne do testów… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krutek Opublikowano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 Yacek, znalazłem Gdybym użył mapy Scorpa, nadal bym siedział w okolicach Company Strengh. Dzieki poszukiwaniom, pozwiedzałem wszechświat, odnalazłem kilka statków, zrobiłem kilka misji by na koniec zawitać do sektora z Piracką Anarchistyczną Stocznią. Do tego jaka frajda .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 16 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 Szczerze powiedziawszy to nie wiem czy to ci coś da. NPC nie latają Magną, statek darowany jest bez załogi, więc nie wiem czy użycie Marines pozwoli go przejąć. Ja przejmuję SCS-em, można spróbować Wirusem włamań systemowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 16 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 CytatYacek, znalazłem Gdybym użył mapy Scorpa, nadal bym siedział w okolicach Company Strengh. Dzieki poszukiwaniom, pozwiedzałem wszechświat, odnalazłem kilka statków, zrobiłem kilka misji by na koniec zawitać do sektora z Piracką Anarchistyczną Stocznią. Do tego jaka frajda .... A ja gram z Mapą Scorpa, też pozwiedzałem, prawie już cały wszechświat, latając za porzuconymi statkami, wykonałem misje dla Terran, mam odblokowane wszystkie ich statki, wczoraj kupiłem Star Destroyera (M2) lecę budować Gwiazdę Śmierci Tak się teraz zastanawiam komu pomóc, Argonom czy Splitom. Chyba będę ro bił ich misje na zmianę.Też niezła frajda, Mapa nic mi nie zepsuła, a wręcz wiele razy pomogła. Uciekałem np. przez Łowcami, skoczyłem po zapas Robotów Bojowych, potem sprawdziłem na mapie Scorpa gdzie obecnie są (lecą za nami), skoczyłem do sektora, rozwaliłem ich i jazda po następną misję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WoyTass Opublikowano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 CytatSzczerze powiedziawszy to nie wiem czy to ci coś da. NPC nie latają Magną, statek darowany jest bez załogi, więc nie wiem czy użycie Marines pozwoli go przejąć. Ja przejmuję SCS-em, można spróbować Wirusem włamań systemowych, albo droidem Hackerskim.Jakoś będę musiał spróbować, bo póki co w tej grze jedynymi ułatwieniami jakie zainstalowałem to mapa Scorpa i Numeric Race Rank Titles. A w instrukcji do DDTC stoi, że TL ma być do wzięcia za pomocą marinsów. W ostateczności (a może nawet w pierwszej kolejności) spróbuję wirusa. Mogę sobie na to pozwolić, bo od wczoraj jestem szczęśliwym posiadaczem Kajmana w którego ładowni znalazłem… blisko 600 osłon na ładownię! A to w moim X-świecie, gdzie wg Scorpa ilość osłon wynosi okrągłe 0, prawdziwy skarb! I jeszcze jedno. Może to był jakiś błąd, bo wtedy nieźle namieszałem w swoim DDTC (koniecznie chciałem uruchomić SCS-a, niestety bez rezultatu) ale jednym z pierwszych statków jakie miałem do wzięcia była właśnie Magna. Muszę przyznać, ze bardzo mi się spodobał ten statek. Niestety okazało się również, że Exterminator stracił swój celowniczek więc wywaliłem wszystko i zacząłem od początku… Tym razem bez „wspomagaczy”. No, prawie bez… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 16 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 Wiesz, jak pisałem, bez wspomagaczy grałem w DDTC dość długo w wersje beta, teraz to mi już nie zależy na tym, gram wyciskając siódme poty z DDTC. Co do Marines, to ktoś miał na forum Ego problem z przejęciem TL-a przy ich pomocy, poradziłem SCS-a i poszło mu gładko Co samego DDTC, w przyszłym tygodniu być może będzie nowa wersja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WoyTass Opublikowano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 Zobaczymy. W końcu sejwów z poprzedniej gry nie wyrzuciłem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_RA Opublikowano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 Hmm a pytanko czy są już staty statków dostępne z tego moda?? oraz mapa?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WoyTass Opublikowano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 Staty masz np. tu:http://www.xforum.chaos.net.nz/viewtopic.php?f=35&t=546 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi