Guts Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 niestety i to nie pomaga. Chyba jedynie ponowna instalacja gry może coś dać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phantom Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 Hmm..... A czy w ekranie startowym w zakładce ``Wybierz pakiet modyfikacji`` wybrałeś mod DDTC? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prowler Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 Jakie inne mody posiadasz i jakie numerki mają pliki cat/dat każdego z modów ? Być może masz jakiegoś moda, którego niektóre pliki pokrywają się z tymi z DDTC. W tym wypadku wygrywa zawsze ten którego cat/dat mają najwyższy numer. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guts Opublikowano 9 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2010 Tak mam wybrany ten mod w zakładce ``Wybierz pakiet modyfikacji`` gdyż mam inwazje mruderów, ścigają mnie za atak na pirackie transportowce, są nowe statki (ale chyba tylko największe to fregaty). Nie mam tylko najnowszych lokacji.Prowler co do modów i skryptów to przyznam się że nie wiem. Początkowo ściągałem w formie zip i przekopiowywałem po kolei wszystkie skrypty (może i mody) które się dało. Potem dopiero się opanowałem i zacząłem delikatnie ściągać to co może mi się przydać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 9 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2010 CytatTak mam wybrany ten mod w zakładce ``Wybierz pakiet modyfikacji`` gdyż mam inwazje mruderów Nie ma czegoś takiego, są inwazje Marauder Czy czytałeś dokładnie opis instalacji jaki podałem? Zrobiłeś dokładnie tak jak opisałem?Prowler, zawsze wygrywa ten który jest jako base mod, a tak jest w tym przypadku, więc to raczej odpada, jedyne wyjaśnienia jakie mi przychodzą to:1. inny mod zainstalowany jako pliki w katalogu types (tak jak nofog dla DDTC), może właśnie masz NoFog, ale nie kompatybilne z DDTC?2. Skoro instalowałeś przy pomocy PM Lite, to masz w katalogu gry katalog Plugin Manager, przenieść go gdzieś na bok i uruchom nową grę, zobacz do mapy Scorpa czy jest nowy sektor. PM Lite mógł namieszać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Medyk Opublikowano 9 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2010 Nie było mnie troszkę.Zadam pytanie za które się pewnie spale ze wstydu, ale niestety pomimo przewertowania forum, nie uzyskałem odpowiedzi gdyż jakieś cosie zaśmiecają tematy milionami pytań (w tym momencie także ja ). A więc pytanie, Czy jest już nowy DDTC ?? Jeśli nie to kiedy będzie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 9 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2010 Nie ma. Nie wiadomo, co tydzień Deadly obiecuje że w ten weekend, po czym okazuje się że są nowe statki do dodania, nowe błędy do poprawienia, nowy patch będzie niedługo itp. itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phantom Opublikowano 10 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2010 Ta nowa wersja musi mieć duuużo błędów Ale za to bedzie o wiele więcej nowych statków ps. świetny mod Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 10 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2010 CytatTa nowa wersja musi mieć duuużo błędów Dużo zmian w misjach Trybunału Bractwa.CytatAle za to bedzie o wiele więcej nowych statków Nie będzie, stare statki z filmów SF wymieniane są na nowo tworzone statki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phantom Opublikowano 10 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2010 Oczywiście żartowałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guts Opublikowano 15 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 Okazało się że po zainstalowaniu nowej wersji 1.1 również nie miałem nowych obszarów. W przypływie desperacji zainstalowałem patch 2.6 i 2.7. Straciłem save, ale za to pojawiły się nowe lokacje. Tak czy inaczej dziękuję za wszelkie rady i próby pomocy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 15 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 Po instalacji patchy nie tracisz sejwów. Brednie piszesz.Bardziej stawiam na to, że masz coś w grze skopane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 16 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 CytatPo instalacji patchy nie tracisz sejwów. Brednie piszesz.Bardziej stawiam na to, że masz coś w grze skopane.Nic nie bredzi. Zainstalował patche, sprawdził w nowej grze że ma dodatkowy sektor. Sprawdził w starej, nadal brak nowego sektora. Więc zaczął od nowa grę. W tym sensie stracił stare savy.A grę musiał zacząć od nowa, bo w DDTC dodatkowy sektor jest tworzony tylko przy starcie gry, mod nie sprawdza w trakcie gry czy on jest.Guts, nie wiem jakiego patcha miałeś poprzednio, ale DDTC 1.0 było kompatybilne z 2.0 wzwyż.Gdybyś podał wcześniej informację na jakim patrzu grasz, sprawa byłaby łatwiejsza. Dlatego piszę, aby podawać jak najwięcej danych o swojej grze, a nie tylko suche "bo mi to.... nie działa". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
secoh Opublikowano 19 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2010 Witam wszystkich. Ja mam niemały problem z DDTC. Gram obecnie na X3TC 2.7.1 + CMOD + NPC Bail Addon +SCS + NoCivilians + Lowpoly Asteroids oraz oczywiście DDTC 1.1. Problem przedstawia się następująco -wykonuję pierwszą misję (klierską) dla RTI Shipyard. Po załatwieniu delikwenta pojawia się napis "mission aborted" oraz wiadomość dziękująca za wykonanie misji (???). Następnie czekam przy stoczni na SETA w nieskończoność na nowe misje (na tę chwilę jeszcze żadnej nowej nie dostałem - efekt jest taki sam jak zrezygnuję z pierwszej misji - dalszych zleceń brak). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi