Gie_N_koV Opublikowano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 Tu proszę zamieszczać komentarze do ww tematu.EDIT: Ważniejsze skrypty/mody których używam (a jest tego troche xD):- CMod3- MEFOS/CODEA- MARS- Xtreme mode (a co sie bede )- i parę(naście) innych mniejszych/mniej ważnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 Zapomniałeś przeczytać ten temat: Zasady działu opowiadań. Ale myślę że LeWaR naprawa Twój błąd. No i oczywiście miłego pisania, czekamy na rozwój historii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 Zasady są mu znane. Pisał PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 A to bardzo przepraszam. Życzę udanego pisania opowiadań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gie_N_koV Opublikowano 2 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 Niema problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sorkvild Opublikowano 3 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2009 O co tu chodzi ? Dzien pierwszy i nic, jakas statystyka tylko ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azakal Opublikowano 3 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2009 Bo to był bardzo krótki dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 3 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2009 No i macie, historia się rozwija GieNkoV, zmień kolorki, bo oczy bolą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gie_N_koV Opublikowano 3 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2009 No bo to było wczoraj wieczorem i jakoś mi się spać chciało a perspektywa że dziś mam wolne jakoś bardziej mnie zachęciła do gry . A te kolorki to rzeczywiście zamaluje i usune bo za dużo roboty i nic niedaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sorkvild Opublikowano 3 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2009 Odnosnie tego pierwszego wpisu jeszcze Mogles chociaz napisac - puscilem baka. Nadaloby to histrorii kopa niczym wielki wybuch od, ktorego wszystko sie zaczelo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshemozz Opublikowano 3 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2009 Cytat puscilem baka ... wielki wybuch Czasem zupełnie różne słowa opisują absolutnie to samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gie_N_koV Opublikowano 3 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2009 CytatOdnosnie tego pierwszego wpisu jeszcze Mogles chociaz napisac - puscilem baka. Nadaloby to histrorii kopa niczym wielki wybuch od, ktorego wszystko sie zaczelo Niepomyślałem ale to raczej niepotrzebne. To jest poprostu Nudny Boron moron EDIT: Zabieram się do pisania trzeciego wpisu... to zajmie mi dłuższą chwilę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Centaur041 Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 CytatCytatOdnosnie tego pierwszego wpisu jeszcze Mogles chociaz napisac - puscilem baka. Nadaloby to histrorii kopa niczym wielki wybuch od, ktorego wszystko sie zaczelo Niepomyślałem ale to raczej niepotrzebne. To jest poprostu Nudny Boron moron EDIT: Zabieram się do pisania trzeciego wpisu... to zajmie mi dłuższą chwilę...E tam gadasz.Dozbrój mu wszystkie napędy i polataj jako gwiezdny taksówkarz. za misje "dostarczania" klientów w stacjach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gie_N_koV Opublikowano 7 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 Chyba do tak zwanego "Drodzy pasażerowie, nastąpiła nagła zmiana planów, kapitan musi zatankować (Space Fuel ) na pobliskiej stacji X w pobliskim sektorze X w której rządzi rasa X." Życzymy miłej podróży."Hehe proste, 2000kr od sztuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_RA Opublikowano 11 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2009 Coś krótki ten twój żywot był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gie_N_koV Opublikowano 11 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2009 No cóż takie życie - ale musiałem gdyż wrzuciłem sobie moda DDTC i to było po prostu konieczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 11 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2009 Taki zwrot akcji, jak w serialach. Czyli brazylijskiej telenoweli ciąg dalszy Ja też użyłem podobnego zabiegu w swoim opowiadaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi