Centaur041 Opublikowano 3 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2009 CytatCytat(...) Rosja i Hieny (...)Eee, zostaw moich pobratymców Ruskich. Stawiać ich w jednym rzędzie z hienami? Ble!Pisałem Chiny, a nie Hieny. Poza tym to jest śmieszne, ale fakt faktem hieroglify na ścianach piramid pokazują też obrazkinie znane naszej cywilizacji.Co do gadzin.Szaraki ponoć chodzą między nami. Sam nie wiem, chodzą takie pogłoski o reptilach z Oriona, bądź też z okolic tej konstelacji.Co będzie tak naprawdę, okaże się już za 1-3 lata. Ale ja to na razie traktuję z przymrużeniem oka.CytatWiesz każde mocarstwo ma etap rozkwitu, stabilizacji i upadku. Jakby nie patrzeć w historii ludzkości zawsze tak było, więc coraz gorsza kondycja USA nie jest czymś niezwykłym.Cytatoprócz jankesów i angoli.Proszę bez takich. Sam nie darze sympatią "kolegów" zza oceanu ale takie teksty to mi komunistów przypominają i tępienie przez nich elementów reakcyjnych.Wiesz, ja także.A z lewakami, nigdy nie trzymałem sztamy.Dzięki nim mamy to co mamy. Kupę długów, ciągnący się jak "szlam" do tej pory w kiblu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi