Azakal Opublikowano 22 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2009 Ostatnio trochę eksperymentowałem z XBTF. Zastanawiam się czy nie zrobić spolszczenia do pierwszego X-a. Fajnie by się grało w XBTF po naszemu. Co o tym sądzicie? Może zbierze się ekipa, bo samemu nie chcę mi się całości tłumaczyć Tekstu jest mniej niż było do XTMa.Jest tylko jeden minus spolszczenia, nie może w nim być polskich znaków. Gra ich nie czyta. Na dniach sprawdzę czy da się to zmienić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Centaur041 Opublikowano 22 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2009 Super AzakaL! Zmieniaj.Sam zacząłem teraz znowu sobie przypominać "początki handlowania na "popychaczu" bez SETY.Poleciałem od razu na Great Profit.Pomyliłem się co do tego credytu od Teladiańskiego kapitana niszczyciela z Seizewell.Nie 1000, a 100 cr dostajemy. A zwrócić trzeba 3,5 kafla.Fajnie by się znowu grało z tym spolszczeniem:)Jestem jak najbardziej ZA. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tauri Opublikowano 10 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 ale dostajemy jeszcze pole siłowe(chyba 1M za 3000 cr) i dlatego oddajemy 3500, ale zasuwać trzeba było bardzo z przewozem towarów. i można było praktycznie do nieskończoności powiększać ładownię ostanio za powiększenie o 5 jednostek płaciłem 1 500 000cr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Premislaus Opublikowano 28 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 Słychać coś na temat spolszczenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azakal Opublikowano 29 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2010 Nie bardzo, na razie nie ma czasu, jak znajdę go trochę to przetłumaczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lizard Opublikowano 26 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 Właśnie rozpakowałem plik cat i dat 01 przejrzałem pliki tekstowe.... i mógłbym pomóc w tłumaczeniu gry Fajnie by było pograć w X Beyond po polsku.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OSSI Opublikowano 7 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 Niech mi ktoś prześle ten plik, moge coś potłumaczyć, mam sentyment do tej gry.Moim zdaniem była to najlepsza część X, pod względem klimatu i fabuły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maryjan Opublikowano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 przydałoby sie spolszczenie. To najbardziej klimatyczna, zimna(jak kosmos) i pusta czesc X-ow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riess Opublikowano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 Wymagało by to niestety zainteresowania samą grą ze strony pl graczy, a to jak widać po ruchu w dziale jest nikłe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gleavess Opublikowano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 Nawet X2 mało osób się interesuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 X2 jest po polsku Jakby co... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARMUR243 Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Można wiedzieć gdzie się znajduje ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Co się znajduje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swiru44 Opublikowano 17 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2011 Jest możliwość włączenia napisów do kwestii mówionych w grze? Same napisy w pliku tekstowym są tylko za cholerę nie umiem ich aktywować w samej grze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter666 Opublikowano 13 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 Witam wszystkich. Z tego co widzę niezbyt wiele się na forum od dawna dzieje, ale chciał bym zapytać, czy prace nad spolszczeniem do BtF ruszyły sie może z miejsca?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BetonowaAnakonda Opublikowano 13 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 Ale żeś kotleta odgrzał. Chyba już nikt w to nie pyka. Poza tym już dawno porzucono chyba nad tym prace. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Centurion Opublikowano 13 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 W dniu 13.02.2012 o 15:39, BetonowaAnakonda napisał:Chyba już nikt w to nie pyka.Jakto nikt? Ja chętnie wróce do pierwszej części. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter666 Opublikowano 13 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 No właśnie ja też chętnie do BtF wracam od czasu do czasu...i tak sobie pomyślałem że może się choć raz po polsku uda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 13 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 Zobaczcie na datę powstania pierwszego posta w tym temacie. Szanse są zerowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 13 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 Azakal bawi się jeszcze w gry czy dziećmi się zajął?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swiru44 Opublikowano 18 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2012 Ktoś potrafi odpowiedzieć na moje pytanie sprzed 2 miesięcy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lokutus1 Opublikowano 23 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2012 Własnie przydało by się to w końcu ruszyc,możę jak będzie więcej chętnych...szczerze powiedziawszy nie grałem w to jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gother Opublikowano 5 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 Prawdopodobnie już dzisiaj zacznę tłumaczyć X BTF z dodatkiem X-Tension. Kto pomóc chce, niech napisać chce.Yoda. EDIT: Co zrobić gdy w plikach do tłumaczenia pojawiają się "dziwne znaczki"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 8 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 Jakiego edytora używasz i jakie masz kodowanie ustawione? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azakal Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Może trochę późno (minął ponad miesiąc od ostatniego postu) ale powiem Ci Gother, że nie możesz używać polskich znaków, ponieważ gra ich nie rozpoznaje. Próbowałem zmienić definicje popszczególnych liter używanych do dekodowania plików przez grę. Jednak alfabet z polskimi znakami jest jak wiadomo dłuższy a z tego co pamiętam gra przypisuje każdej literze numer. Nie dałem rady zwiększyć ilości numerków bo gra ich nie rozpoznawała. Mogłem jedynie zastapić jakąś literę inną (np.: "n" przez "ń" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi