mike Opublikowano 22 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2009 Witam to mój pierwszy post na tym forum więc na początku chciałem wszystkich powitać, mam problem w X3 i niestety nie udało mi się wygoglować odpowiedzi a mianowicie jak zrobić by transportowiec lecący z eskortą automatycznie uzupełniał ogniwka w myśliwcach po każdym skoku i jeszcze jedno jak tworzę grupę nie potrafię dodać większej ilości "pojazdów" tzn mam tylko lidera ??? co robię nie tak. Proszę o odpowiedz "łopatologiczną" pozdrMikeps. dzięki XTM na nowo odkryłem X3 i nie powiem gierka mnie wciągnęła i zastanawiam się nad przejściem na X3 TC, warto ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psorek Opublikowano 22 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2009 Z transporterem to jedna rzecz: myśliwce nie mogą do niego dokować!(tak mi się wydaje). Jeśli nie ma na to jakiegoś skryptu, zostaje władować do lotniskowca albo robić to ręcznie. Co do drugiego - nie pomogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość berengar Opublikowano 3 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gie_N_koV Opublikowano 4 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2009 CytatWitam to mój pierwszy post na tymPierwszy i chyba ostatni Cytatps. dzięki XTM na nowo odkryłem X3 i nie powiem gierka mnie wciągnęła i zastanawiam się nad przejściem na X3 TC, warto ???? Jasne że warto, czemu nie miałbyś mieć zainstalowanych obydwu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi