Azakal Posted November 17, 2009 Share Posted November 17, 2009 Ciekawa stronka ze skryptami, modami itp do X-ów.X3 Terran Conflict Files Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gie_N_koV Posted December 5, 2009 Share Posted December 5, 2009 CytatCiekawa stronka ze skryptami, modami itp do X-ów.X3 Terran Conflict FilesMhm... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azakal Posted December 5, 2009 Author Share Posted December 5, 2009 Gie_/\/_koV spójrz na tę stronę jeszcze raz i obejrzyj sobie inne kategorie poza TC. Napisałem:CytatCiekawa stronka ze skryptami, modami itp do X-ów.Strona zawiera również dodatki do innych gier z serii X Link zamieściłem na forum TC bo nazwa strony nawiązuje od tej gry.Widzisz chłopie kolejny raz trafiłeś kulą w płot Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gie_N_koV Posted December 5, 2009 Share Posted December 5, 2009 CytatGie_/\/_koV spójrz na tę stronę jeszcze raz i obejrzyj sobie inne kategorie poza TC. Napisałem:CytatCiekawa stronka ze skryptami, modami itp do X-ów.Strona zawiera również dodatki do innych gier z serii X Link zamieściłem na forum TC bo nazwa strony nawiązuje od tej gry.Widzisz chłopie kolejny raz trafiłeś kulą w płot Jak wyraźnie widać na obrazku "X2" "X3:R" "X3:TC"... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azakal Posted December 5, 2009 Author Share Posted December 5, 2009 Przepraszam, mój błąd. nie tylko nazwa strony ale i obrazek nawiązują do TC. Dlatego ów link znajduje się na forum właśnie tej gry Mam nadzieję, że zaspokoiłem Twą potrzebę uściślenia Tematu i wielce dziękuję za zwrócenie mi uwagi na te drobne nieścisłości Temat został już chyba wyczerpany. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jagoda Posted December 6, 2009 Share Posted December 6, 2009 Ciekawa strona Azakal, przyda się na pewno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gie_N_koV Posted December 6, 2009 Share Posted December 6, 2009 CytatCiekawa strona Azakal, przyda się na pewno.No oprócz patchów i 9 skryptów to nic na niej niema Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yacek Posted December 6, 2009 Share Posted December 6, 2009 Chodzi o to że strona ta jest oficjalną stroną Egosoftu, gdzie ludzie tworzący skrypty mogą umieszczać pliki ze swoimi kryptami zamiast na różnych, czasem przypadkowych stronach. Bardzo dobra idea, i myślę że niedługo ilość dostępnych tam skryptów wzrośnie. Muszą jednak dodać tam swoje prace osobiście autorzy, jak wiadomo nikt nie może dowolnie dysponować cudza pracą, w tym wypadku skryptami i modami, chyba że autor wyrazi na to zgodę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jagoda Posted December 6, 2009 Share Posted December 6, 2009 Zgadza się trzeba czasu nim ta strona wypełni się dobrymi skryptami. A tak na marginesie czasem na takich stronkach można spotkać naprawdę unikalne skrypty, mody.Zresztą tak naprawdę ilość nie ma znaczenia, ja preferuję jakość. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gie_N_koV Posted December 6, 2009 Share Posted December 6, 2009 CytatZgadza się trzeba czasu nim ta strona wypełni się dobrymi skryptami. A tak na marginesie czasem na takich stronkach można spotkać naprawdę unikalne skrypty, mody.Zresztą tak naprawdę ilość nie ma znaczenia, ja preferuję jakość.No jakby nie było to na forum "ciężko" się szuka modów i skryptów. Stronki typu filefront mają wszystko ładnie pogrupowane. A tak na marginesie to na tej stronie znajdziecie dodatki do wielu innych gier. Wszystkie są po prawej stronie na dole spisane. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yacek Posted December 6, 2009 Share Posted December 6, 2009 CytatZresztą tak naprawdę ilość nie ma znaczenia, ja preferuję jakość.Święte słowa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts