Azakal Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 Ciekawa stronka ze skryptami, modami itp do X-ów.X3 Terran Conflict Files Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gie_N_koV Opublikowano 5 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2009 CytatCiekawa stronka ze skryptami, modami itp do X-ów.X3 Terran Conflict FilesMhm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azakal Opublikowano 5 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2009 Gie_/\/_koV spójrz na tę stronę jeszcze raz i obejrzyj sobie inne kategorie poza TC. Napisałem:CytatCiekawa stronka ze skryptami, modami itp do X-ów.Strona zawiera również dodatki do innych gier z serii X Link zamieściłem na forum TC bo nazwa strony nawiązuje od tej gry.Widzisz chłopie kolejny raz trafiłeś kulą w płot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gie_N_koV Opublikowano 5 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2009 CytatGie_/\/_koV spójrz na tę stronę jeszcze raz i obejrzyj sobie inne kategorie poza TC. Napisałem:CytatCiekawa stronka ze skryptami, modami itp do X-ów.Strona zawiera również dodatki do innych gier z serii X Link zamieściłem na forum TC bo nazwa strony nawiązuje od tej gry.Widzisz chłopie kolejny raz trafiłeś kulą w płot Jak wyraźnie widać na obrazku "X2" "X3:R" "X3:TC"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azakal Opublikowano 5 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2009 Przepraszam, mój błąd. nie tylko nazwa strony ale i obrazek nawiązują do TC. Dlatego ów link znajduje się na forum właśnie tej gry Mam nadzieję, że zaspokoiłem Twą potrzebę uściślenia Tematu i wielce dziękuję za zwrócenie mi uwagi na te drobne nieścisłości Temat został już chyba wyczerpany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jagoda Opublikowano 6 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2009 Ciekawa strona Azakal, przyda się na pewno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gie_N_koV Opublikowano 6 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2009 CytatCiekawa strona Azakal, przyda się na pewno.No oprócz patchów i 9 skryptów to nic na niej niema Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 6 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2009 Chodzi o to że strona ta jest oficjalną stroną Egosoftu, gdzie ludzie tworzący skrypty mogą umieszczać pliki ze swoimi kryptami zamiast na różnych, czasem przypadkowych stronach. Bardzo dobra idea, i myślę że niedługo ilość dostępnych tam skryptów wzrośnie. Muszą jednak dodać tam swoje prace osobiście autorzy, jak wiadomo nikt nie może dowolnie dysponować cudza pracą, w tym wypadku skryptami i modami, chyba że autor wyrazi na to zgodę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jagoda Opublikowano 6 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2009 Zgadza się trzeba czasu nim ta strona wypełni się dobrymi skryptami. A tak na marginesie czasem na takich stronkach można spotkać naprawdę unikalne skrypty, mody.Zresztą tak naprawdę ilość nie ma znaczenia, ja preferuję jakość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gie_N_koV Opublikowano 6 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2009 CytatZgadza się trzeba czasu nim ta strona wypełni się dobrymi skryptami. A tak na marginesie czasem na takich stronkach można spotkać naprawdę unikalne skrypty, mody.Zresztą tak naprawdę ilość nie ma znaczenia, ja preferuję jakość.No jakby nie było to na forum "ciężko" się szuka modów i skryptów. Stronki typu filefront mają wszystko ładnie pogrupowane. A tak na marginesie to na tej stronie znajdziecie dodatki do wielu innych gier. Wszystkie są po prawej stronie na dole spisane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 6 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2009 CytatZresztą tak naprawdę ilość nie ma znaczenia, ja preferuję jakość.Święte słowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi