pshemozz Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2009 To może przy okazji poproszę o podmianę na aktualny linka do Satellite Early Warning Network (najświeższa wersja to 1.2)http://cycrow.thexuniverse.us/scripts/html/sewn/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshemozz Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2009 No i jeszcze jedna sprawa. ściągałem stąd skrypt RRF w wersji 1.5 bodaj. I dziwiłem się zdeczka, że działało to tak dziwnie. Natomiast tu: http://forum.egosoft.com/viewtopic.php?t=105272 mamy wersję 1.7, całkiem sympatycznie wyglądającą, którą właśnie zainstalowałem wreszcie poprawnie. Niestety polskie tłumaczenie z wersji 1.5 nie bardzo pasuje, to znaczy p[asuje w 1/10 części, gdyż 1.7 jest dużo bardziej rozbudowana. Ale nie wykluczam, że z czasem, jak mi się będzie nudzić albo się zirytuję, to sam takowe wykonam. Aczkolwiek uprzedzam, że jeśli tak się stanie, to będzie ono bardzo, hmmm, "swobodne" w stosunku do oryginału i innych tego typu tłumaczeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tauri Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 proszę sprwdzić linki do skrptów, część nie działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Co cóż, tak to jest jak się pliki wrzuca gdzie popadnie. Inna sprawa że w tamtych czasach nie było jeszcze Mamuta. Dziwne prawda?Postaram się w wolnej chwili w weekend posprawdzać linki i jeśli będę miał pliki na dysku to wylądują na Mamucie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshemozz Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 A ja polecam to co sam robiłem, kiedy jakiś link był nieaktualny, wysyłałem do tutejszej zieleninki (pozdro Yacek ) nowe i aktualne namiary. Ot pomóżmy sobie nawzajem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Dzięki pshem, więcej takich ludzi na forum by się przydało. Zielony Yacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Część linków (do spolszczeń, bo skrypty można poszukać na forum Ego w odpowiednim forum i odpowiednim temacie) poprawiona, co miałem wrzuciłem na Mamuta.Gdyby ktoś miał spolszczenia do następujących skryptów:Pirate Base Locator v1.0 PLMass-Driver Ammo Generator v1.1 PL Advanced Mineral Scanner v1.31 PLSatelliteDeploy v1.12 PLProduct Finder 1.5 PLLocal Trader Mk3 update PLCamouflage Device ST1Stealth Device MKII Version Group Management System PLGroup Combat Hotkeys PL Group Combat Commands PL-Factory Complex Constructor PLAutotrader Sector Lock 1.0 PLSector Skirmishes by LV.Cargo Delivery Service v1.04to proszę o kontakt, aby wystawić na Mamuta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 jeszcze jak byś podał numery plików to byłbym szczęśliwy Sam mam jakieś stare zapasy plików... może się coś znajdzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Problem w tym że nie prowadziłem listy plików txt dla X3R. Teraz dla TC prowadzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshemozz Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Posłałem Anarkis Commands. Ale jeszcze przejrzę te skrypty, gdyż ponieważ niektóre z nich były już z wmontowanym polskim pliczkiem. Z tego co pamiętam wszystkie trzy skrypty:Group Management System PLGroup Combat Hotkeys PL Group Combat Commands PL-Instalowałem przed bonus packiem i spolszczeniem do niego i miałem je od początku po polsku. A ściągałem właśnie z linków z tego forum.Odpalę potem Reuniona i sprawdzę, albo ściągnę starszego plugin managera bo nowy mi nie chce już tych starszych spk otwierać więc nie mogę sprawdzić, jakie pliki językowe tam siedzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Lista brakujących spolszczeń zmniejszyła się dzięki uprzejmości kolegów pshem i Blantas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Premislaus Opublikowano 29 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2010 Mógłby ktoś jeszcze raz wrzucić spolszczenie do Satelite Deploy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 30 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2010 Dzięki Cerberowi w pierwszym poście dodane zostało tłumaczenie Pirate Guild 0.75 i Satelite Deploy. Oba tłumaczenia dostępne są na Mamucie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wervii Opublikowano 30 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2010 Advanced Mineral Scanner v1.31 PL - Zaawansowany skaner mineralow - dodano 18.02.2007 .spk26.Group Management System - Skrypt do tworzenia Grup Linki nie działa czy można prosić o reup ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 30 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2010 CytatAdvanced Mineral Scanner v1.31 PL - Zaawansowany skaner mineralow - dodano 18.02.2007 .spk26.Group Management System - Skrypt do tworzenia Grup Linki nie działa czy można prosić o reup ?http://xudb.pl/index.php?/topic/8-x3-spolszczenia-do-skryptow/page__st__80__p__8457#entry8457, czytaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wervii Opublikowano 30 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2010 Ups. Przepraszam nie zauważyłem ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Premislaus Opublikowano 1 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 CytatBłąd parsowania XML: nieprawidłowo sformowanyObszar: http://www.mamuthq.net.pl/uploads/file/487065.xmlNumer linii: 13, kolumna 19: <t id="100">Wyst�pi� b��d skryptu. Wejd� na forum.xudb.pl to spr�bujemy pom�c.</t>--------------------------------^Autotrader Sector Lock - proszę o reupload spolszczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cerber Opublikowano 1 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 http://xudb.pl/index.php?/topic/8-x3-spolszczenia-do-skryptow/page__st__80__p__8457#entry8457 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 1 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 CytatCytatBłąd parsowania XML: nieprawidłowo sformowanyObszar: http://www.mamuthq.net.pl/uploads/file/487065.xmlNumer linii: 13, kolumna 19: <t id="100">Wyst�pi� b��d skryptu. Wejd� na forum.xudb.pl to spr�bujemy pom�c.</t>--------------------------------^Autotrader Sector Lock - proszę o reupload spolszczenia.A gdzie Ci to wyskoczyło?? pod IExplorerem?Ten nigdy nie działa prawidłowo...A poza tym plik xml jest poprawny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość berengar Opublikowano 15 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 15 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2010 Dzięki za info. Przez to można powiedzieć poznałem strukturę plików spk Odszuka się i zamieni na właściwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szynszyl Opublikowano 21 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2010 Mam pytanko, ma ktoś linki do skryptu gildii piratów i Yaki?? Bo te w pierwszym poście padły... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
STUCKOV Opublikowano 5 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 HELP! Zainstalowalem Race Response Fleet X3v1.7 . Skrypt mi sie nie spodobal wiec chcialem przerucic sie na Xenon border cnflict. No to usuwam Race Response Fleet i tu maly zonk... gra mi sie bez tego wiesza! Jak ponownie zainstaluje to wszystko smiga. Ale ja nie chce tego holerstwa gra mi przez to spowalnia ! Jak mam to skutecznie wywalic?! Eh wystarczylo wylonczyc w grze i poczekac jakis czas.... Przepraszam za fałszywy alarm Tylko stracilem godzine czasu panikujac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prowler Opublikowano 5 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 Na przyszłość, jeśli tylko testujesz jakiś mod/skrypt to staraj się przynajmniej zachować save sprzed jego instalacji i po usunięciu zacznij znowu grać ładując właśnie te stany gry. Reunion jest dosyć czułe na takie sprawy i kilka razy po dłuższym czasie gry pojawiały mi się różne błędy, mimo prawidłowego wyłączenia i odinstalowania testowanych skryptów. W jednym przypadku, na początku mojej przygody z modami, straciłem 3 dni gry i plułem sobie w twarz, że wcześniej nie robiłem kopii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nameless one Opublikowano 24 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 18.SatelliteDeploy v1.12 - Automatyczne ustawianie satelit - wielce uzyteczneSatelliteDeploy v1.12 PL - Ustaw satelitę.Nie pozwala ściągnąć spolszczenia z mamuta. Przy próbie pobrania wyskakuje błąd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi