Viggin Opublikowano 27 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2008 No nie ale jeżeli była by to Twoja stacja to chyba byś nie oferował "wadliwego" towaru..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fieryangel Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Może ktoś zapodać działającym linkiem do Asteroid RelocatorPL ? Ten z pierwszego posta ma 404.BSE ma to samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Chwilowe problemy z serwerem na którym LeWaR zostawił pliki, poczekaj, powinno byc za jakiś czas OK.Jeśli w BSE ci się pali to mogę wysłać via Skype. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fieryangel Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Nie trzeba, dzięki - BSE nie używam. Napisałem, bo niechcący kliknąłem i zauważyłem, że też nie działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Linki działają. zdążyłem stare śmieci skasować i już krzyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moskit Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Szybkie tłumaczenie Cargo Delivery Service v1.04:http://www.fileshost.com/en/file/55393/ ... L-spk.html - plik .spkhttp://www.fileshost.com/en/file/55392/488316-xml.html - sam plik .xmlJakby były jakieś błędy to proszę o kontakt, bo sam aktualnie nie mogę zrobić testów spolszczenia. Ale powinno być Dżi, bo dużo tak tekstu nie ma. EDIT: Achtung! Coś się kopsnęło i jest to jeszcze wersja angielska. Zaraz to naprawię. EDIT2: Już wszystko OKEJ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sorkvild Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Zrobilem spolszczenie skryptu Cycrowa. Station Camper. Sa dwie komendy Kup i sprzedaj, wybierasz za ile i cene, a statek bedzie wisial na stacji tak dlugo az wszystko sprzeda badz kupi po zadanej cenie. Bardzo przydatne.Mam tylko prosbe, czy moze ktos to przetestowac czy to aby napewno dziala. Chwilowo nie mam X3 wiec nie mam jak sprawdzic u siebie.Skrypt:http://forum.egosoft.com/viewtopic.php?t=153845PL Xml:http://rapidshare.com/files/136780988/487554.xml.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lotnikus Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Tak przy okazji zapytam co wnosi do gry BP 3.1.07 PL Najnowszy bonuspack Egosoftu ????????????Bo nie znalazlem indfo a mam tylko XTM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Sporo przydatnych ulepszeń. Zobacz sobie tutaj: link Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 6 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2008 Dopisałem cztery skrypty, wraz z tłumaczeniem do nich.usunąłem też zapis o obecnie tłumaczonych skryptach, chyba na te tłumaczenia nigdy się nie doczekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yogson Opublikowano 15 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 Siemanko, czy może ktoś napisać jak się spolszcza skrypty, nigdy wcześniej się nie bawiłem w edycję bądź pisanie skryptów, a po zainstalowaniu Advencet Jump Drive, wyskakują mi jakieś dziwne krzaczki zamiast nazw angielskich (niestety nie mogę w tej chwili dokładnie przytoczyć, co jest napisane bo jestem w pracy ).Jeżeli ktoś może mi napisać od czego zacząć bądź polecić jakiś program (o ile taki istnieje) który ułatwi mi spolszczenie, to będę bardzo wdzięczny.Z góry dzięki za pomoc.PS. Jeżeli jest już gdzieś u nas poruszony taki temat, a ja go przeoczyłem to sorry za kłopot . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 15 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 Zobacz do FAQ#12, tam masz opis jak radzić sobie z readtextami. Jak przebrniesz przez pierwszy problem z readtextem będziesz wiedział o co biega i jak przetłumaczyć plik tekstowy. Jeśli potrzebujesz dokładniejszych danych to wal śmiało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yogson Opublikowano 15 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 Super - dzięki wielkie za pomoc, udało mi się wywalić readtext 8956-302 (WeaponsChanger) ale niestety ciągle pokazuje mi readtext 7539-3 i 2 w konfiguracji interfejsu (skrypt AdvencetJumpDrive). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 15 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 Poszukaj pliku 447539.xml i przerób go na plik 487539.xml (oczywiście w pliku też zmień language z 44 na 4B). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yogson Opublikowano 15 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 W tym właśnie problem że zrobiłem to od razu, i nie działa :/ .pck też żadnego o tej nazwie nie znalazłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yogson Opublikowano 18 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2008 Mała poprawka - readtexty zniknęły w większości, jedyne gdzie je jeszcze widzę to opcje - interface, ale to już mi nie przeszkadza.Dzięki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cybernauta Opublikowano 13 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2008 Wstępnie orientowałem się na SB ale ponieważ posiadam niezaspokojony głod wiedzy mam kilka pytań dotyczących skryptów Zapoznałem się oczywiście z tym wątkiem http://xudb.pl/index.php?/topic/49-przeczytaj-zanim-sciagniesz-skryptmodI tak:1. Zainstalowałem za pomocą "Plugin Manager Installer" kilka skryptów. Wszystkie mają zaptaszkowaną ( "V" Yes ) kolumnę "Enabled". Natomiast w kolumanch "Profile" oraz "Signed" jest "X No". Tak ma być? (Załączam zrzut w pkt. 2)2. Mam już zapisane stany gry. Czy wobec tego następujące skrypty będą działać na odpalonych sejwach?3. W zakładce "Mod Profiles" owego plugin menedżera pojawił się jakiś "Vanila Profile"On ma jakiś związek z ww. skryptami czy to jest zupełnie inna sprawa?4. Czy aby skrypty działały za każdym razem gdy uruchamiam grę (i odpalam swojego sejwa) musze odpalać "X3" z pozycji owego menedżera (na dole jest przycisk Run Game) czy mogę sobie klikać w skrót na pulpicie?5. Do czego służy "Plugin Manager - Packager" i "SPK Explorer" ("Ship Creator" to już się domyślam ) ?Wybaczcie, że tyle dość szczegółowych pytań, ale nie chciałbym schrzanić swoich sejwów - trochę przy tej gierce przysiedziałem, więc wolę się zorientować w sytuacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 13 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2008 4. Czy aby skrypty działały za każdym razem gdy uruchamiam grę (i odpalam swojego sejwa) musze odpalać "X3" z pozycji owego menedżera (na dole jest przycisk Run Game) czy mogę sobie klikać w skrót na pulpicie?Te guziki są wyłącznie dla wygody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szynszyl Opublikowano 8 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2009 6.Race Response Fleets Final 1.7a - Walki między rasami. 29.05.2008 Link do tłumaczenia tego scryptu nie działa (przynajmniej mi) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
newslayer Opublikowano 23 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2009 Witam Wygasl link do spolszczenia skryptu Salvage Extension Commands i tu mam wielka prosbe jesli ktos ma ta polonizacje to prosze przeslac na ten adres <!-- e -->oldslayer@o2.pl<!-- e -->Z gory dziekuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azakal Opublikowano 24 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2009 TUTAJ masz spolszczone SEC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 24 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2009 A wrzucisz na Mamuta?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azakal Opublikowano 24 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2009 Ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
newslayer Opublikowano 25 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 Jeszcze raz wielkie dzieki za pliki na @ i linka. Przy okazji sprawdze czy inne linki do spolszczen sa aktywne. Pozdrawiam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
newslayer Opublikowano 25 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 Bede mial kolejna prosbe tzn potrzebuje skryptu Xenon Border Conflicts ale w ver 1.50 i spolszczen do wymienionych ponizej skryptow bo tez linki wygasly.Potrzebuje plikow polonizacyjnych do nastepujacych skryptow:1. Autotrader Sector Lock 1.02. Cargo Delivery Service 1.04Pliki prosze przeslac na ten adres <!-- e -->oldslayer@o2.pl<!-- e -->Z gory dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi