deedol Opublikowano 18 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 Mam pytanko....Zamierzam zmienić beznadziejną Viste ma Windows 7, problem polega na tym ze nie chciałbym przechodzić gry od początku czy może mi ktoś powiedzieć które pliki należy zachować aby później po zainstalowaniu gry na nowym systemie wrzucić te pliki i smigać na obecnym save...Jeżeli ktoś ma jakiś pomysł bedę wdzięczny.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 18 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 FAQ#52, wystarczy zarchiwizować pliki sav. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deedol Opublikowano 18 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 Dzieki Yacek, przeglądałem ale mi umknęło.... to zobaczymy czy zadziała , jak nie to bedzie tragedia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 18 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 Działa, ja robiłem reinstal sysa i savy sobie przenosiłem. Zresztą działa nie tylko wtedy, mam kilka wersji gry rozpoczętych, podmieniając pliki sav przenoszę się między poszczególnymi grami, w zależności od humoru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshemozz Opublikowano 18 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 CytatMam pytanko....Zamierzam zmienić beznadziejną Viste ma Windows 7 Widać, że Moc jest w Tobie silna i prowadzi Cie w dobrym kierunku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prowler Opublikowano 18 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 Jeśli używasz większej ilości skryptów i modów to zapamiętaj jakich dokładnie albo zrób kopię całego katalogu z grą. Z tego co zauważyłem czasem nawet zmiana kolejności plików cat/dat może powodować problemy w przypadku niektórych modów. Lepiej dmuchać na zimne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 18 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 Racja, do tego po co tracić czas na instalację wszystkiego, od nowa. Wystarczy przekopiowanie całego katalogu z grą + save i już można grać dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starjacker0 Opublikowano 19 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 Na Egosofcie ktos dawno temu pisal, ze mial klopoty z X3:TC na Win7.Jak przeniesiesz sie na Win7, to daj znac, czy X3:TC dobrze dziala (oczywiscie z patchem 2.5), bo ja tez zastanawiam sie nad przesiadka na Win7 64-bit z mojego obecnego XP SP3. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prowler Opublikowano 19 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 Wystarczy zrobić aktualizację systemu zabezpieczeń gry i wszystko śmiga. Jeśli myślimy o tym samym temacie to podałem w nim link do oficjalnej odpowiedzi Ego z instrukcjami jak ten problem rozwiązać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad162 Opublikowano 20 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 Ja nie wiem co za problemy można mieć wszystko chodzi - śmiga... żadnych problemów przy grze i instalacji w Windows 7.X3:TC + patch 2.5 + skrypty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eradorius Opublikowano 20 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 Na wersji x64 nie działają zabezpieczenia, ale jak patch 2.5 je znosi to powinno działać bez problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi