LeWaR Opublikowano 22 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 Zapraszam do komentowania ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 22 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 Bardzo fajne. Zapowiada się ciekawa historia. Złomiarz kontratakuje.No nie jestem sam w tym dziale, we dwóch zawsze raźniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 22 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 Złomiarz nie kontratakuje. Złomiarz uderza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 22 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 CytatZłomiarz nie kontratakuje. Złomiarz uderza Młotkiem. I klepie, klepie. A potem szpachla, szpachla. I sprzedaje jak nowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sorkvild Opublikowano 22 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 Jest dobrze, aczkolwiek myslalem, iz bedziesz podrozowal jedynie w skafandrze kosmicznym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 22 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 CytatJest dobrze, aczkolwiek myslalem, iz bedziesz podrozowal jedynie w skafandrze kosmicznym Poczekaj, dostanie wycisk, to będzie musiał latać w skafandrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sorkvild Opublikowano 22 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 CytatCytatJest dobrze, aczkolwiek myslalem, iz bedziesz podrozowal jedynie w skafandrze kosmicznym Poczekaj, dostanie wycisk, to będzie musiał latać w skafandrze Przez 7 dni bedzie musial pisac o tym jak lecial w skafanderku i rajtuzkach do najblizszej stacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 23 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2009 Bez przesady.... z rajtuzek dawno wyrosłem W modzie są kalesony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 23 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2009 Przeczytałem drugi dziennik, :ph34: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshemozz Opublikowano 24 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2009 A ja czekam na kolejny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 28 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 Interes się panu rozkręca, aż miło. Mam tylko pytanie: Cytat% weszło do Cerbera to ile to procent weszło? A może wypili te procenty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prowler Opublikowano 28 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 CytatPotrzebna mi placówka wojskowa z marines. Poprzednia ogołocona, a nikt nie chce się zaciągnąć...Poszukaj yyy (nie wiem jak to po naszemu jest) Marine Training Barracks w Pontifex' Seclusion, Ceo's Sprite, Home of Light i Ghinn's Escape. Zwykle mają 70-80 wojaków "na stanie" i można czasem trafić na jakichś z dobrymi umiejętnościami.Dużo tego złomu Ci wpada, jakie ustawienia NPC Bailing Addon masz w tej grze ?Relacja jak najbardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 28 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 CytatCytatDużo tego złomu Ci wpada, jakie ustawienia NPC Bailing Addon masz w tej grze ?To nie ma az takiego wpływu. Ja mam 30/30 a dzięki PP i MBRR tez mam sporo złomu, szczególnie w sektorach pirackich i xenońskich, tylko że z wygarnąć coś to ciężka sprawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prowler Opublikowano 28 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 CytatCytatCytatDużo tego złomu Ci wpada, jakie ustawienia NPC Bailing Addon masz w tej grze ?To nie ma az takiego wpływu. Ja mam 30/30 a dzięki PP i MBRR tez mam sporo złomu, szczególnie w sektorach pirackich i xenońskich, tylko że z wygarnąć coś to ciężka sprawa.Przy niskich wartościach jest różnica. U siebie przy 20/10 w ciągu ponad 30 godzin gry natknąłem się na zaledwie parę mniejszych statków (bodajże 6 sztuk), a z większych jeszcze nic nie było. W poprzedniej grze nawet z MBRR przy ustawieniach NPC BA 20% też stosunkowo rzadko spotykałem opuszczone jednostki. No i dochodzi stan kadłuba, te opuszczone przy 20% zwykle mają po 1-5% i zero wyposażenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 28 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 Co do procentów porzuconych statków i ich wyposażenia to się zgadzam, też tak mam. Ale co do ilości tonie bardzo. Masz skrypt Salvage Command and NPC? W nim jest opcja przejmowania porzuconych statków przez NPC. Może masz włączoną. Ja nie, nie lubię konkurencji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 28 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 Mam włączonych NPC, zdrowa konkurencja to dobra konkurencja. co do ustawień to mam 80/80, ale chyba zmienie na 50/50. Co do samych dużych to inna sprawa, że jak pisałem niszczycieli pełno jest w trakcie inwazji. Ale i tak mogę nieraz siedzieć godzine w sektorze a wszystko pójdzie na przemiał i nic nie wygarne. Wczoraj sprzedałem ponad 2 tysiące rakiet bo lotniskowiec tyle miał i jestem ponad 10 mln do przodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prowler Opublikowano 28 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 CytatCo do procentów porzuconych statków i ich wyposażenia to się zgadzam, też tak mam. Ale co do ilości tonie bardzo. Masz skrypt Salvage Command and NPC? W nim jest opcja przejmowania porzuconych statków przez NPC. Może masz włączoną. Ja nie, nie lubię konkurencji Mam i też zawsze wyłączam konkurencję. U mnie te 10% robi różnicę, kiedyś na próbę włączałem grę z tego samego save na seta z różnymi ustawieniami i już przy 30% widać było spory skok ilościowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshemozz Opublikowano 28 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 Byłem kiedyś zwolennikiem konkurencji. Dopóki nie zdarzyła się sytuacja, na początku mojego grania w TC gdzie jak wiadomo każdy nabytek cenny, kiedy udało mi się tą biedną Elitą zmasakrować konwój piracki i na koniec walki z Sokoła wyskoczył pilot. Momentalnie wyhamowałem, bo przeleciałem obok niego z rozpędu, obróciłem się, żeby go przejąć i... sobie mogłem - przejęty dosłownie po trzech sekundach przez konkurencję Sokół sobie odlatywał w siną dal.Więc konkurencja poszła out. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 28 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 Cytat obróciłem się, żeby go przejąć i... sobie mogłem - przejęty dosłownie po trzech sekundach przez konkurencję Sokół sobie odlatywał w siną dal.Życie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 28 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 To był pewnie LeWaR, on jest szybki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshemozz Opublikowano 28 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 CytatTo był pewnie LeWaR, on jest szybki Miał troje oczu i strasznie zniekształcony ryj, sądzisz że to on? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 28 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 Sądząc z opisu to tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 28 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 Chyba pshem, sam się chwalił ryjem na shoutboxie i w tłumaczeniu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshemozz Opublikowano 28 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 Ale bez potrójnych oczu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krutek Opublikowano 29 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 Lewar, wietrzę nową grę, czekam co będzie dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi