Yacek Posted September 16, 2009 Share Posted September 16, 2009 W dniu dzisiejszym powiększyło się grono Przyjaciół Xudb.Do Azakal-a i Balbinki dołączyli: Blantas, Prowler, Sorkvild i WoyTass.Jest to wyraz uznania dla ich wieloletniej współpracy z forum xudb i pomoc w jego rozwoju.W imieniu własnym i kolegów Administratorów i Moderatorów gratuluję wyróżnionym. Liczymy na dalszą owocną współpracę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mani Posted September 16, 2009 Share Posted September 16, 2009 Wieloletnia współpraca? Optymista Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pshemozz Posted September 16, 2009 Share Posted September 16, 2009 CytatWieloletnia współpraca? Optymista Na "SETA" czas leci szybciej.Gratki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yacek Posted September 16, 2009 Author Share Posted September 16, 2009 CytatWieloletnia współpraca? Optymista O to mi chodziło, aby ktoś się uśmiechnął. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowler Posted September 16, 2009 Share Posted September 16, 2009 Dziękuję za wyróżnienie, jestem bardzo mile zaskoczony Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sorkvild Posted September 16, 2009 Share Posted September 16, 2009 Dziekuje panowie. Wspolpraca jest niczym dojrzaly owoc skruffinu Mam wrazenie, ze mimo to jesli chodzi o aktywnosc forum, to tu na xudb dzieje sie wiecej w temacie TC bynajmniej niz na polskim dziale ego. Przybylo tez duzo nowych twarzy i dobrze! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blantas Posted September 16, 2009 Share Posted September 16, 2009 Wielkie Dzięki.Zaszczyt taki zdarza się tylko raz.... Respect "Niebiescy"No i Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoyTass Posted September 17, 2009 Share Posted September 17, 2009 Dzięki bardzo!Czym by tu te oficerskie gwiazdki, żeby z daleka było widać… Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OSSI Posted September 17, 2009 Share Posted September 17, 2009 Gratuluje! Btw. Yacek: napisałeś Blanras a nie Blantas, taka drobna literówka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yacek Posted September 17, 2009 Author Share Posted September 17, 2009 Poprawiłem. Przepraszam zainteresowanych za błąd. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yacek Posted December 28, 2009 Author Share Posted December 28, 2009 W dniu dzisiejszym do zacnego grona Przyjaciół xudb dołączyła Jagoda.Gratulujemy wyróżnienia i życzymy dalszych sukcesów na polu tłumaczeń, oraz rozwoju naszego forum. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jagoda Posted December 28, 2009 Share Posted December 28, 2009 Dziękować dziękować, jestem niewymownie wdzięczna. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeWaR Posted December 28, 2009 Share Posted December 28, 2009 Heh, trzymamy za słowo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowler Posted December 30, 2009 Share Posted December 30, 2009 Spóźnione ale szczere gratulacje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yacek Posted August 25, 2010 Author Share Posted August 25, 2010 Witamy serdecznie wśród przyjaciół xudb Cerbera. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cerber Posted August 25, 2010 Share Posted August 25, 2010 Dzięki wielkie . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sorkvild Posted August 25, 2010 Share Posted August 25, 2010 No i git, jestes teraz certyfikowanym ixomaniakiem Dzieki LeWaR he he Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeWaR Posted August 26, 2010 Share Posted August 26, 2010 Ja nic nie zrobiłem Gratki Cerber! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowler Posted August 27, 2010 Share Posted August 27, 2010 Gratulacje Cerber Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sorkvild Posted November 9, 2010 Share Posted November 9, 2010 Wnoszę, aby przyjąć do grona przyjaciół XUDB naszego kolegę Lizarda, który dzięki swemu nieposkromionemu entuzjazmowi dużo wnosi forumowego życia poprzez pisanie ciekawie zrealizowanych opowiadań nie tylko z dotyczących świata X. Mało tego, każdy przyjaciel strony powinien mieć sporą wiedzę o świecie i historii gry, a Lizard z pewnością takowa posiada co udowodnił pisząc obszerne raporty z gry w XBTF. Doceńta wkład ludzki Myślę, że to grono powinno być stale powiększane o nowych członków, którzy są z nami i biorą udział w dyskusjach. Zawodnikami świeżymi należy zastępować tych, którzy już się pokryli mchem np. Blantas. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Riess Posted November 10, 2010 Share Posted November 10, 2010 Ponieważ zależy nam na tym aby przyjaciółmi zostawali starzy userzy którzy wnieśli swój wkład w forum, nie przyjmujemy propozycji na publicu, tylko i wyłącznie PM.Pozdr. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yacek Posted November 11, 2010 Author Share Posted November 11, 2010 CytatPonieważ zależy nam na tym aby przyjaciółmi zostawali starzy userzy którzy wnieśli swój wkład w forum, nie przyjmujemy propozycji na publicu, tylko i wyłącznie PM.Pozdr.Zgadzam się. Ale tak po prawdzie co ma piernik do wiatraka? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Riess Posted November 11, 2010 Share Posted November 11, 2010 CytatZgadzam się. Ale tak po prawdzie co ma piernik do wiatraka?Mąkę oczywiście. Uważam że zgłoszenia per. PM umożliwią uniknięcie potencjalnych flamesów o to czy się ktoś się nadaje czy nie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sorkvild Posted November 11, 2010 Share Posted November 11, 2010 Ktos chce tu jakis dym z tego powodu robic ? Postawilem zapytanie i zglosilem propozycje nominacje dobrego chlopa, niechaj admin w ktorego gestii leza takie decyzje sie ustosunkuje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Riess Posted November 11, 2010 Share Posted November 11, 2010 CytatKtos chce tu jakis dym z tego powodu robic?Popatrz na to w szerszej perspektywie: wiem że na forum (XuDB) są ludzie którzy chcą tzw. "kolorku". Nie podam ich imion. I teraz gdy każdy będzie mógł kogoś polecić na publicu, może dojść do sytuacji kiedy ci ludzie będą naciskać innych aby pisali posty polecające/popierające, zaś w przypadku kiedy odbywa się to publicznie mogą się pojawić posty innych "lol dlaczego ty, nie nadajesz się" i wtedy dopiero będzie się robić kosmiczny dym.Dlatego uważam że jak już chcesz kogoś zasugerować, rób to via PW.CytatPostawilem zapytanie i zglosilem propozycje nominacje dobrego chlopa, niechaj admin w ktorego gestii leza takie decyzje sie ustosunkuje.Na potencjalne kandydatury głosują wszyscy administratorzy.Pozdr. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts