Mani Opublikowano 11 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 Ktoś grał? Ktoś słyszał coś? Jakieś doświadczenia?Pytam, ponieważ zakupiłem dzisiaj wrześniowy numer CDA i w nim, jako jeden z pełniaków jest właśnie ta gra. Warto instalować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 11 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 Yacek grał chyba dla zabicia czasu w oczekiwaniu na TC. Mówisz, że w tym wydaniu CDA?? hm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 11 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 Tylko w demo, już nie pamiętam, jakoś mnie nie wciągnęło. Ale jakiś dziwny jestem, lubię X3. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshemozz Opublikowano 11 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 CytatAle jakiś dziwny jestem, lubię X3.To fakt, dziwne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 11 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 Muszę się już leczyć, ale lekarz zalecił mi grać w TC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshemozz Opublikowano 11 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 CytatMuszę się już leczyć, ale lekarz zalecił mi grać w TC To jakaś V kolumna a nie lekarz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 11 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 Mani, odkurzyłem pamięć (szkoda że demu już usunąłem) gra nawet mi się podobała, warta zagrania, przynajmniej po krótkim zapoznaniu się z nią. Może tez kupię CDA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prowler Opublikowano 11 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 Grałem jakiś czas temu i bardzo mi się podobała. Jedna z lepszych strategii "kosmicznych" ostatnich lat. Opisów w necie znajdziesz masę, więc ode mnie tylko krótkie: warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mani Opublikowano 11 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 Dzięki za opinie. Już instaluje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 11 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 To jak pograsz, daj swoją opinię, czy warto dla niej kupić CDA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mani Opublikowano 11 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 P1d0lc1e się wszyscy piraci i złodzieje!Macie, poczytajcie wątek: http://forum.cdaction.pl/index.php?show ... 01&hl=sinsA konkretniej: http://www.cdaction.pl/news-8611/komuni ... pdate.htmlPo prostu nic, tylko wykastrować... Jestem ZA karą odłączania złodziei od internetu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riess Opublikowano 12 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2009 Nim zaczniesz rzucac miechem, odpowiedz sobie i nam na pytanie, kto tu spieprzył sprawę?Rozumiem że najlepiej za głupotę wydawcy winić piractwo, ale nie tedy droga. Ludzie nie są głupi. Nawet barany rozumieją że gdy barierka z pastwiska się zoleci, nic ich nie trzyma aby poużywać sobie nowych możliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 12 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2009 Mani, rozumiem Twoje emocje, ale popraw treść wypowiedzi, bez zbędnego mięcha.Rafio, a Ty zamiast pilnować, dodajesz swoje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mani Opublikowano 12 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2009 Poprawiłem... Tak, tak Rafio, rozumiem, hipokryzja itp., ale złodziej, to złodziej. Tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 13 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2009 To nawet złodzieje nie byli. Wykorzystali możliwość wyciągnięcia kluczy i dostali je legalnie. Wydawnictwo nie wpadło na to, zagranica czyta CDA i też zechce skorzystać z darmowej wyżerki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Furiaa Opublikowano 27 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2009 Dzięki tej grze zostałem przestawiony (dosłownie) na gry powiązane właśnie z kosmosem pograłem trochę,bardzo mnie wciągnęła i przypomniałem sobie że mam Reuniona w którego teraz się zagrywam.A co do samej gierki to jest zacna.Podobnie jak Galactic Civilizations Star Wars: Empire At War itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Opublikowano 27 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2010 ktoś wie gdzie ta gra tworzy savy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prowler Opublikowano 27 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2010 U mnie jest jakoś dziwacznie, może to wina dodatków albo później instalowanych patchy Kilka wcześniejszych save mam w folderze Cytatc:\documents and settings\nazwa_użytkownika\ustawienia lokalne\dane aplikacji\ironclad games\sins of a solar empire\save-singleplayer\Późniejsze Cytatfolder gry\ironclad games\sins of a solar empire\save-singleplayer\Używam Windowsa XP, w Viście albo 7 ta pierwsza lokacja pewnie będzie wyglądała odrobinę inaczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Opublikowano 27 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2010 znalazłem,dzięki Orientuje się ktoś jak zmusic tę grę żeby robiła save gdzie indziej?Bo zapisuje w Documents and settings,a ja bym chciał w moje dokumenty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Opublikowano 30 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2010 orientuje się ktoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi