Mani Posted September 11, 2009 Share Posted September 11, 2009 Ktoś grał? Ktoś słyszał coś? Jakieś doświadczenia?Pytam, ponieważ zakupiłem dzisiaj wrześniowy numer CDA i w nim, jako jeden z pełniaków jest właśnie ta gra. Warto instalować? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeWaR Posted September 11, 2009 Share Posted September 11, 2009 Yacek grał chyba dla zabicia czasu w oczekiwaniu na TC. Mówisz, że w tym wydaniu CDA?? hm... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yacek Posted September 11, 2009 Share Posted September 11, 2009 Tylko w demo, już nie pamiętam, jakoś mnie nie wciągnęło. Ale jakiś dziwny jestem, lubię X3. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pshemozz Posted September 11, 2009 Share Posted September 11, 2009 CytatAle jakiś dziwny jestem, lubię X3.To fakt, dziwne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yacek Posted September 11, 2009 Share Posted September 11, 2009 Muszę się już leczyć, ale lekarz zalecił mi grać w TC Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pshemozz Posted September 11, 2009 Share Posted September 11, 2009 CytatMuszę się już leczyć, ale lekarz zalecił mi grać w TC To jakaś V kolumna a nie lekarz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yacek Posted September 11, 2009 Share Posted September 11, 2009 Mani, odkurzyłem pamięć (szkoda że demu już usunąłem) gra nawet mi się podobała, warta zagrania, przynajmniej po krótkim zapoznaniu się z nią. Może tez kupię CDA. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowler Posted September 11, 2009 Share Posted September 11, 2009 Grałem jakiś czas temu i bardzo mi się podobała. Jedna z lepszych strategii "kosmicznych" ostatnich lat. Opisów w necie znajdziesz masę, więc ode mnie tylko krótkie: warto Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mani Posted September 11, 2009 Author Share Posted September 11, 2009 Dzięki za opinie. Już instaluje! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yacek Posted September 11, 2009 Share Posted September 11, 2009 To jak pograsz, daj swoją opinię, czy warto dla niej kupić CDA. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mani Posted September 11, 2009 Author Share Posted September 11, 2009 P1d0lc1e się wszyscy piraci i złodzieje!Macie, poczytajcie wątek: http://forum.cdaction.pl/index.php?show ... 01&hl=sinsA konkretniej: http://www.cdaction.pl/news-8611/komuni ... pdate.htmlPo prostu nic, tylko wykastrować... Jestem ZA karą odłączania złodziei od internetu! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Riess Posted September 12, 2009 Share Posted September 12, 2009 Nim zaczniesz rzucac miechem, odpowiedz sobie i nam na pytanie, kto tu spieprzył sprawę?Rozumiem że najlepiej za głupotę wydawcy winić piractwo, ale nie tedy droga. Ludzie nie są głupi. Nawet barany rozumieją że gdy barierka z pastwiska się zoleci, nic ich nie trzyma aby poużywać sobie nowych możliwości. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yacek Posted September 12, 2009 Share Posted September 12, 2009 Mani, rozumiem Twoje emocje, ale popraw treść wypowiedzi, bez zbędnego mięcha.Rafio, a Ty zamiast pilnować, dodajesz swoje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mani Posted September 12, 2009 Author Share Posted September 12, 2009 Poprawiłem... Tak, tak Rafio, rozumiem, hipokryzja itp., ale złodziej, to złodziej. Tyle. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeWaR Posted September 13, 2009 Share Posted September 13, 2009 To nawet złodzieje nie byli. Wykorzystali możliwość wyciągnięcia kluczy i dostali je legalnie. Wydawnictwo nie wpadło na to, zagranica czyta CDA i też zechce skorzystać z darmowej wyżerki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Furiaa Posted October 27, 2009 Share Posted October 27, 2009 Dzięki tej grze zostałem przestawiony (dosłownie) na gry powiązane właśnie z kosmosem pograłem trochę,bardzo mnie wciągnęła i przypomniałem sobie że mam Reuniona w którego teraz się zagrywam.A co do samej gierki to jest zacna.Podobnie jak Galactic Civilizations Star Wars: Empire At War itp Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kapitan Posted October 27, 2010 Share Posted October 27, 2010 ktoś wie gdzie ta gra tworzy savy? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowler Posted October 27, 2010 Share Posted October 27, 2010 U mnie jest jakoś dziwacznie, może to wina dodatków albo później instalowanych patchy Kilka wcześniejszych save mam w folderze Cytatc:\documents and settings\nazwa_użytkownika\ustawienia lokalne\dane aplikacji\ironclad games\sins of a solar empire\save-singleplayer\Późniejsze Cytatfolder gry\ironclad games\sins of a solar empire\save-singleplayer\Używam Windowsa XP, w Viście albo 7 ta pierwsza lokacja pewnie będzie wyglądała odrobinę inaczej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kapitan Posted October 27, 2010 Share Posted October 27, 2010 znalazłem,dzięki Orientuje się ktoś jak zmusic tę grę żeby robiła save gdzie indziej?Bo zapisuje w Documents and settings,a ja bym chciał w moje dokumenty. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kapitan Posted October 30, 2010 Share Posted October 30, 2010 orientuje się ktoś? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts