Azakal Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 Otóż rozpocząłem wczoraj grę z profilu Flight Leader. Mam pytanie: jak dostać się z sektorów ziemskich do Wszechświata X? Domyślam się, że trzeba mieć napęd skokowy i kupić gdzieś współrzędne sektorów, ale pewności nie mam.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 A nie można tak ja z X do sektorów ziemskich? Tylko w odwrotną stronę, to znaczy z sektora Ziemia do Heretic End. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZERO Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 Przyznam się, że nie rozumiem pytania. Droga jest jedna - przez Heretics End. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azakal Opublikowano 2 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 Ja nie rozumiałem waszego zdziwienia bo przez pół godziny szukałem bramy i nic. Chodzi o to, że brama znajduje się w sektorze Ziemia, a nigdie nie było bramy na Ziemię (powinna być na Marsie). Okazało się, że wystąpił jakiś bug w grze i nie załadowało kilku bram Rozpocząłem grę od nowa i tym razem bramy były tam gdzie być powinny. Dla pewności sprawdziłem save ze starej gry i w miejscu gdzie jest brama na Ziemię nie ma nic. Ponieważ wcześniej tylko trochę pogrywałem w XTM nie wiedziałem czy brama Heretics End - Ziemia istnieje w tej rozgrywce. Tak czy siak odpalenie nowej gry rozwiązało poblem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi