psorek Opublikowano 2 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2009 Mam fabrykę i kupiłem na transki skokowca. Daję im polecenie handlu a one... nic! latają jak po staremu. jak włączyć im napęd skokowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshemozz Opublikowano 2 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2009 Nie włączysz. Piloci muszą się nauczyć sami. Zauważ, że na nowcy transkach latają Ci czeladnicy. Najpierw ich jedyną umiejętnością będzie latanie po zaopatrzenie dla fabryki w surowce (ogniwa itp). Ale szybko się uczą i jak dojdą kilka lvli niżej (pilot towarowy 1 klasy bodaj) to już będą umieli kupić, sprzedać i skakać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psorek Opublikowano 2 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2009 sprzedawać umieli od razu, ale dzięki. Kiedy się to stanie?edit:jak sprawdzić lvl? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshemozz Opublikowano 2 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2009 Przeglądaj dziennik wiadomości, piloci meldują tam że osiągnęli wyższy poziom wyszkolenia i takie tam blabla. W sumie idzie to dość szybko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 2 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2009 CytatPrzeglądaj dziennik wiadomości, piloci meldują tam że osiągnęli wyższy poziom wyszkolenia i takie tam blabla. W sumie idzie to dość szybko.Ale takie coś dotyczy pilotów uruchomionych jak ST/UT, a nie przypisanych do fabryk i zaopatrujących je lub sprzedających z nich produkty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshemozz Opublikowano 2 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2009 No nie bałdzo. Przydzieleni do fabryk tez mają przecie swoje stopnie. Od czeladnika do pilota towarowego I klasy, bodaj w sumie 8 leveli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psorek Opublikowano 2 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2009 jeśli tak, to czemu ja mam ich już dłuugo, i jeszcze nie up'neli? Pytam się jeszcze raz: jak sprawdzić ten lvl? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prowler Opublikowano 2 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2009 Pshem ale Tobie chyba chodzi o przedstawicieli handlowych, skrypt z bonus packa. Jeśli psorek po prostu ustawia statkom polecenie sprzedaj po najlepszej cenie to ich piloci poziomów zdobywać nie będą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshemozz Opublikowano 2 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2009 No chyba że tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psorek Opublikowano 2 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2009 W końcu! Właśnie o coś takiego mi chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 2 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2009 CytatPshem ale Tobie chyba chodzi o przedstawicieli handlowych, skrypt z bonus packa. Jeśli psorek po prostu ustawia statkom polecenie sprzedaj po najlepszej cenie to ich piloci poziomów zdobywać nie będą.Dokładnie tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshemozz Opublikowano 2 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2009 Co nie zmienia faktu, że nie tylko ST/UT mają levelovanie ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 2 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2009 W czystej grze - tylko.Z BP - nie.A to już różnica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psorek Opublikowano 2 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2009 GRAM BEZ BP, CO MAM ZROBIĆ ŻEBY SPRZEDAWCY MI SKAKALI?!?!!?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshemozz Opublikowano 2 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2009 Wydać rozkaz do skoku i ręcznie go pokierować do punktu docelowego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psorek Opublikowano 2 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2009 chciałbym żeby mi automatycznie krzem sprzedawały z mojej kopalni... że ręcznie się da to wiem i mi się nie chce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 2 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2009 No to zainstaluj BP. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psorek Opublikowano 2 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2009 Więc zainstaluję BP... Tylko po co była ta wasza dyskusja? nie można było tak od razu bez nabijania postów :-? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshemozz Opublikowano 2 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2009 Dałoby się ale teraz możesz mieć pewność, że wyciągnięty z całej dyskusji wniosek jest zdecydowanie najlepszym rozwiązaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 2 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2009 CytatWięc zainstaluję BP... Tylko po co była ta wasza dyskusja? nie można było tak od razu bez nabijania postów :-?Przeszkadza Ci to? A kto zadaje pytania, na które odpowiedź jest już na forum, tylko poszukać się nie che?Do tego warto podawać rodzaj gry, patche i itp. informacje w stopce, wtedy odpowiadający może zorientować się dokładnie w jaką wersję gry pytający i odpowiedzieć bardziej szczegółowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psorek Opublikowano 12 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2009 zainstalowałem już bp, próbuję skonfigurować ten skrypt, zmieniłem wszystkie transportery na przedstawicieli handlowych, czekam dłuższy czas i nie mam żadnych zysków. Jak się ich konfiguruje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 12 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2009 FAQ#54 a w nim link do tematu na forum ego gdzie jest opisany sposób konfiguracji.Czytaj FAQ, potem zadawaj pytania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psorek Opublikowano 12 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2009 FAQ'a czytam, nawet wiele razy, ale nie wiem czemu nie mogę tam niczego znaleźć. Na prawdę próbowałem wieeele razy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 12 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2009 A na linki umiesz klikać? W poprzednim poście podałem ci pod numerem z FAQ linka do tego tematu, który cię interesuje. Tam znów kliknij w linka do tematu na forum Ego, gdzie jest opisana konfiguracja przedstawiciela handlowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi