Anonymous Posted August 21, 2009 Share Posted August 21, 2009 Witam Mam X3 + XTM 0,75Pojawił mi się problem z oddokowywaniem dużych statków ( Asgard, Orka, Mamut, Raptor) te rozbiły się o moją kwaterę główną, zawsze gdy wydałem polecenie aby leciały w dowolne miejsce ( leć do pozycji, leć do sektora, zadokuj do ... itp). Kwaterę postawiłem w Avarcie, w promieniu 50km nie ma żadnego obiektu który mógłby spowodować te dziwne manewry. Wcześniej ( przed instalacją XTM) ten problem nie występował. Czy jest na to jakaś rada czy XTM powoduje upośledzenie pilotów tych dużych statków i mają zakodowane aby na pełnej przepustnicy walić w Kwaterę ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mani Posted August 21, 2009 Share Posted August 21, 2009 Wielkie okręty najlepiej oddokowywać ze stoczni/doków/kwatery głównej będąc samemu poza sektorem. Taki już jest to urok gry. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BAAL-Melkart Posted November 8, 2009 Share Posted November 8, 2009 Spróbuj zmienić w: Opcje/Rozgrywka/Ustawienia sztucznej inteligencji/Safe undocking na "normal". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts