Anonimowy Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Witam Mam X3 + XTM 0,75Pojawił mi się problem z oddokowywaniem dużych statków ( Asgard, Orka, Mamut, Raptor) te rozbiły się o moją kwaterę główną, zawsze gdy wydałem polecenie aby leciały w dowolne miejsce ( leć do pozycji, leć do sektora, zadokuj do ... itp). Kwaterę postawiłem w Avarcie, w promieniu 50km nie ma żadnego obiektu który mógłby spowodować te dziwne manewry. Wcześniej ( przed instalacją XTM) ten problem nie występował. Czy jest na to jakaś rada czy XTM powoduje upośledzenie pilotów tych dużych statków i mają zakodowane aby na pełnej przepustnicy walić w Kwaterę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mani Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Wielkie okręty najlepiej oddokowywać ze stoczni/doków/kwatery głównej będąc samemu poza sektorem. Taki już jest to urok gry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BAAL-Melkart Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 Spróbuj zmienić w: Opcje/Rozgrywka/Ustawienia sztucznej inteligencji/Safe undocking na "normal". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi