dam111 Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Zaciągłem się dowojska i napocząyku musiałemniszczyć Kha'k niszczyciel + obstawa a teraz musze uaktywniać jakieś brzmy wiem jak tosię robi ale co mi to daje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mani Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Na pewno nie wiesz co to znaczy poprawna polszczyzna... Przykro mi, ale nie zrozumiałem nic, z tego, co starałeś się nam przekazać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Mani ma rację. Do tego podałeś zbyt mało szczegółów misji, aby można było Ci pomóc. Na początek to polecałbym przeczytać FAQ misji fabuły TC. Może z czytaniem nie masz takich problemów jak z pisaniem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dam111 Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Dostałem misję w Quins Retribution 's od delfin prosił mnie o pomoc i latałem po stacjach aż w końcu znalazłem się w nieznanym sektorze miałem tam Xenońską stację i jestam pełno bram.Co daje mi uaktywnianie bram bo facio prosi mnie o 150000 teladinium i 450000 rudy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Zobacz do FAQ misji fabuły TC. Fabuła nazywa się Boroński HUB. Co daje dostęp do bram w HUB-ie. To że możesz połączyć poprzez HUB dwa sektory. Zamiast przelecieć przez bramę z np. Argon Prime do Home of Light wszystkie statki będą podróżujące pomiędzy tymi sektorami nadkładały drogi przelatując przez sektor HUB. Daje Ci to wtedy bezpośredni dostęp z HUB do tych dwóch sektorów. Dlatego warto się zastanowić przed uaktywnieniem pierwszego zestawu bram i zrobić to tak aby dzięki temu był łatwy dostęp do sektorów w których będzie można zdobyć surowce potrzebne do odblokowania kolejnego zestawu bram. Po odblokowaniu wszystkich bram, będziesz miał z HUB-a bezpośredni dostęp do 6 sektorów, przy czym mogą to być zestawy bardzo odległych sektorów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi