Azakal Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 Wczoraj postanowiłem zrobić swój własny profil startowy w XTM. Wykonałem wszystkie niezbędne czynności i przystąpiłem do ekwipowania statku. Jakie było me zdziwienie gdy na liście towarów zobaczyłem TO a następnie TO a także TOSwoją drogą po co komu inwalidzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sorkvild Opublikowano 9 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 Czy to przypadkiem nie sa towary ze statkow cywili np. uslugi sprzatajace lub przewoz chorych ? Te narkotyki, tez kiedys znalazly mnie sie na pokladzie statku. Chyba ktos z pasazerow musial je zostawic bo sa smole tylko oryginalne, teladianskie kosmiczne ziolo Swoja droga to musialo tam sie dziac. Inwalidzi, dragi i odkurzacz. Nie pytam juz o nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi