randal Opublikowano 2 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2009 Witam wszystkichObecnie gram w XTM i chciałem zainstalować mod zwany MH_AdvJumper .Jest to bardzo fajny mod który pozwala na latanie z prędkością "nad przestrzenną".Znacznie to skraca czas lotu w systemach pomiędzy obiektami.Skrypt ten jeszcze używałem w x2 , do nie dawna w x3 Reunion.Również w XTM działa ale połowicznie tj.1.z poleceń: statek/rozkazy/nawigacja jest polecenie Hyperjump działa wypróbowałem 2. statek/rozkazy/dodatkowe polecenia statku - wybiera się slot 1 lub 2 powinno również być polecenie hyperjump lub autojump ale tego tam nie ma Podejrzewam że mod gryzie się z jakimś skryptem z xtm odpowiedzialnym za polecenie logistyczne MK1, bo raz mam do kupienia MK1 a raz nazywa się Hyperbolic drive.Ja bym chętnie wykopał to ten skrypt, a może jest inne rozwiązanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azakal Opublikowano 2 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2009 Jeśli mod gryzie się z jakimś skryptem to jedno z nich musi opuścić grę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
randal Opublikowano 3 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2009 Jak by się jednak ktoś chciał pobawić albo ma pomysł jak to zrobić to podaję linka do MH_ADvJumper http://home.cwru.edu/~jrp30/mods/x2/advanced%20jumper/MH_AdvJumper_v1_74.zipBardzo mi na tym zależy już kombinuje co mogę zmienić w XTMieP.s. Robię też własne statki (tylko tekstury biorę z gry), mam kilka.Podobno było różnie z wprowadzaniem własnych okrętów w XTM Jak ktoś ma wiedzę na tym polu to ja chętnie wysłucham. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi