Prowler Opublikowano 2 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2009 Orientuje się ktoś, czy można kupić używane statki większe od M6 i ich plany (M8, M7, M2 itd) ? Osobiście się z tym jeszcze nie spotkałem ale moje rangi handlowa i bojowa do najwyższych nie należały, więc może nie dorosłem do tego Pytam, bo w obecnej grze postawiłem sobie kilka założeń, m.in. to że nie będę kupował żadnych nowych statków. Moja flota ma składać się wyłącznie z jednostek które sam zdobyłem, kupiłem okazyjnie albo wyprodukowałem w HQ i chciałbym wiedzieć na co mam się nastawiać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 2 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2009 Z tego co zauważyłem kupując plany, to na początku dostępne są oferty małych statków (M5-3), jeśli sfinalizujesz kilka takich transakcji u danej rasy to oferta powiększy się o statki M6, pewnie w miarę kupowania kolejnych planów oferty będą się powiększały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi