buska Opublikowano 30 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 Czy mógł by ktoś przybliżyć lokacje wszystkich boi nawigacyjnych z wskazówki 4... proszę!!! znalazlem tylko 4 i rece mi opadaja!!I 55 -21 -10 II 48 19 0 III 62 15 -26 IV 51 28 -46 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 30 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 Raczej ciężko, boje pojawiają się n losowych współrzędnych, więc każdy będzie miał na innych. Pozostaje latać i szukać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoBeK Opublikowano 30 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 Nie wiem czy wszystkie sa losowo ustawione, ale na pewno ta, ktorej szukamy. Teoretycznie powinny byc w miare podobnych odleglosciach od siebie, a ja (trafilem ja jako trzecia) znalazlem 2 polozone kilka km od siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buska Opublikowano 1 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2009 zrobiłem sobie skan sektora i nii ma!!! cholery dostaje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eradorius Opublikowano 1 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2009 Kup 3 Spitfyre z poleceniami zwiadowczymi (chyba tak to się zwało) i skanerem tripleksowym. Następniew wydaj polecenia robienia mapy sektora od centrum na wysokosciach 30km, 0, -30km i promieniu 90km. Powinno znaleźć wszystkie boje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buska Opublikowano 2 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2009 Znalazlem kolejne dwie prawie w centrum sektora.... ale sie naszukalem za wszystkie czasy dzieki za pomoc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi