buska Posted June 30, 2009 Share Posted June 30, 2009 Czy mógł by ktoś przybliżyć lokacje wszystkich boi nawigacyjnych z wskazówki 4... proszę!!! znalazlem tylko 4 i rece mi opadaja!!I 55 -21 -10 II 48 19 0 III 62 15 -26 IV 51 28 -46 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yacek Posted June 30, 2009 Share Posted June 30, 2009 Raczej ciężko, boje pojawiają się n losowych współrzędnych, więc każdy będzie miał na innych. Pozostaje latać i szukać. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SoBeK Posted June 30, 2009 Share Posted June 30, 2009 Nie wiem czy wszystkie sa losowo ustawione, ale na pewno ta, ktorej szukamy. Teoretycznie powinny byc w miare podobnych odleglosciach od siebie, a ja (trafilem ja jako trzecia) znalazlem 2 polozone kilka km od siebie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
buska Posted July 1, 2009 Author Share Posted July 1, 2009 zrobiłem sobie skan sektora i nii ma!!! cholery dostaje! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eradorius Posted July 1, 2009 Share Posted July 1, 2009 Kup 3 Spitfyre z poleceniami zwiadowczymi (chyba tak to się zwało) i skanerem tripleksowym. Następniew wydaj polecenia robienia mapy sektora od centrum na wysokosciach 30km, 0, -30km i promieniu 90km. Powinno znaleźć wszystkie boje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
buska Posted July 2, 2009 Author Share Posted July 2, 2009 Znalazlem kolejne dwie prawie w centrum sektora.... ale sie naszukalem za wszystkie czasy dzieki za pomoc! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts