Jump to content

Misja Bala Gi problem

Lysix
 Share

Recommended Posts

nie moge o tym problemie nigdzie znalezc ale jak lece do doku zaopatrzeniowego Great Trench to gosciu kaze mi satelite w xenonskim ustawic. Ostatnim razem polecialem zostawilem satelite przy bramie i wylecialem i zaliczylo, teraz musze ustawic w CENTRUM sektora i nawet jak tam wlatuje i ustawiam jak najblizej srodka ( dwa razy myslalem ze jest juz na srodku) to mi wyskakuje zebym skorektowal na srodek. I o co chodzi??

1. Środek sektora sprawdzasz w dwóch czy trzech wymiarach?

2. Może nie masz stacji Xenońskiej w zasięgu satelity.

3. Grasz w XTM więc kup droidy zwiadowcze i wyślij ich nawet kilka w różne punkty sektora Xenońskiego.

1. w trzech

2. mam w zasiegu i nawet wszystkie bramy i wogule caly sektor

3. sprobuje z tymi zwiadowcami

i tak sobie pomyslalem ze teraz mam wgrany skrypt do rozmieszczania satelit i moze przez to nie moge normalnie zostawic tej satelity. Ostatnio jak gralem czyli przed reinstalka nie mialem tego skryptu a nie chce z niego korzystac w tym sektorze bo sami wrodzy a zeby to polecenie o rozmieszczeniu satelity zadzialalo to trzeba chyba z pol minuty na secie wiec nie da rady zwlaszcza jak latam rybolowem MkIII;/

• 6 months later...

Po jakim czasie powinno przyjść zaproszenie do misji? Od spełnienia wszystkich warunków mineło już przeszło 5 godzin (w grze), a tu żadnej wiadomości. Wszystkie warunki mam spełnione:

Czas gry: 1-10:53

Stan konta: 31 mln

Jedna Fabryka

Rangi:

Argoni: Strażnik Federacji

Boroni: Zaufany Dworzanin

Splici: Obrońca Rodzin

Paranidianie: Przyjaciel Księcia Kapłana

Teladianie: Udziałowiec

Zresztą gdybym miał za niską rangę to i tak dostałbym wiadomość, że muszę ją podnieść, a tu nic 😁 .

😁

XTM 0.75, profil: jakiś tam handlarz

PS. Właśnie skoczyłem do Grand Wxchange wypróbować mego jowego Cerbera na grasujących tam xenonach i spostrzegłem BRAK STOCZNI!!! Chyba zagadka rozwiązana 😁(( . Wnoskuje iż pozostaje czekać aż się odbuduje? Przynajmniej jest się na czym zemścić ]😁 .

To raczej bez znaczenie, stocznia jest potrzebna w dalszej części fabuły Bala Gi. Początek jest w stoczni Boronów Kingdom End.

Pytam dokładnie o profil startowy, bo jeśli zacząłeś grę z profilu dodanego przez XTM-a to nie będziesz miał misji Bala Gi (patrz FAQ#34).

Sry że wtronce swoje 4 litery, ale mam pytanko odnośnie jednej misji. Mianowicie mam odnaleźć córke jednego gościa, wysyłe mnie do układu Thuruks Pride a tam mam sie udać do stacji handlowej. Robie tak i nic sie nie dzieje... Kompletna cisza,staram sie porozmawiać z "istotami" na tej stacji ale nic konkretnego.