Lysix Opublikowano 7 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2009 nie moge o tym problemie nigdzie znalezc ale jak lece do doku zaopatrzeniowego Great Trench to gosciu kaze mi satelite w xenonskim ustawic. Ostatnim razem polecialem zostawilem satelite przy bramie i wylecialem i zaliczylo, teraz musze ustawic w CENTRUM sektora i nawet jak tam wlatuje i ustawiam jak najblizej srodka ( dwa razy myslalem ze jest juz na srodku) to mi wyskakuje zebym skorektowal na srodek. I o co chodzi?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 7 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2009 1. Środek sektora sprawdzasz w dwóch czy trzech wymiarach?2. Może nie masz stacji Xenońskiej w zasięgu satelity.3. Grasz w XTM więc kup droidy zwiadowcze i wyślij ich nawet kilka w różne punkty sektora Xenońskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lysix Opublikowano 7 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2009 1. w trzech2. mam w zasiegu i nawet wszystkie bramy i wogule caly sektor3. sprobuje z tymi zwiadowcamii tak sobie pomyslalem ze teraz mam wgrany skrypt do rozmieszczania satelit i moze przez to nie moge normalnie zostawic tej satelity. Ostatnio jak gralem czyli przed reinstalka nie mialem tego skryptu a nie chce z niego korzystac w tym sektorze bo sami wrodzy a zeby to polecenie o rozmieszczeniu satelity zadzialalo to trzeba chyba z pol minuty na secie wiec nie da rady zwlaszcza jak latam rybolowem MkIII;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lysix Opublikowano 7 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2009 polecialem prawie na 0 0 0 i wreszcze sie udalo przepraszam za problem i dziekuje za szybka odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cerber Opublikowano 23 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 Po jakim czasie powinno przyjść zaproszenie do misji? Od spełnienia wszystkich warunków mineło już przeszło 5 godzin (w grze), a tu żadnej wiadomości. Wszystkie warunki mam spełnione:Czas gry: 1-10:53Stan konta: 31 mlnJedna FabrykaRangi:Argoni: Strażnik FederacjiBoroni: Zaufany DworzaninSplici: Obrońca RodzinParanidianie: Przyjaciel Księcia KapłanaTeladianie: UdziałowiecZresztą gdybym miał za niską rangę to i tak dostałbym wiadomość, że muszę ją podnieść, a tu nic . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 23 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 A patcha 2.5 masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cerber Opublikowano 23 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 23 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 A ta jedna fabryka, to czasem nie kopalnia stawiana w fabule? Postaw jeszcze jedna fabrykę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cerber Opublikowano 23 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 Gram od nowa bez fabuły, postawiłem se w Argon Prime ranczo hodowlane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 23 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 Na jakim profilu zacząłeś nową grę? Grasz z XTM-em czy bez? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cerber Opublikowano 23 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 XTM 0.75, profil: jakiś tam handlarzPS. Właśnie skoczyłem do Grand Wxchange wypróbować mego jowego Cerbera na grasujących tam xenonach i spostrzegłem BRAK STOCZNI!!! Chyba zagadka rozwiązana (( . Wnoskuje iż pozostaje czekać aż się odbuduje? Przynajmniej jest się na czym zemścić ] . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 23 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 To raczej bez znaczenie, stocznia jest potrzebna w dalszej części fabuły Bala Gi. Początek jest w stoczni Boronów Kingdom End.Pytam dokładnie o profil startowy, bo jeśli zacząłeś grę z profilu dodanego przez XTM-a to nie będziesz miał misji Bala Gi (patrz FAQ#34). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cerber Opublikowano 23 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 Profil z podstawki, pomyliłem, nie handlarz tylko kupiec - Skrzomny kupiec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tezeth Opublikowano 23 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 Sry że wtronce swoje 4 litery, ale mam pytanko odnośnie jednej misji. Mianowicie mam odnaleźć córke jednego gościa, wysyłe mnie do układu Thuruks Pride a tam mam sie udać do stacji handlowej. Robie tak i nic sie nie dzieje... Kompletna cisza,staram sie porozmawiać z "istotami" na tej stacji ale nic konkretnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 23 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 Misje fabuły X3R i Bala Gi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cerber Opublikowano 23 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 Problem rozwiązany, właśnie dostałem zaproszenie (trochę dziwne i spore to opóźnienie, no ale w końcu jest ), pewnie o mnie zapomnieli. W końcu święta, musieli stację wypuciwać i nie mieli czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi