roszman Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 Pierwszy post wiec siema wszystkimStworzylem skrzydlo skladajace sie z trzech M5, na mapie sektora mam dostep do tego skrzydla, moge wydawac polecenia itp. ale gdy chce uzyc skrotu [shift+6] - "skrzydlowy atakuj cel" dostaje komunikat "nie ma dostepnych skrzydlowych" :/. Podobnie jest z robotami bojowymi mkII - mam 4 w ladowni mojej Szabli M4 i gdy staram sie uzyc skrotu [shift + 8] "Droidy atakujcie cel" dostaje komunikat "Nie ma dostepnych droidow bojowych".Czy robot bojowy to cos innego niz droid bojowy? czy musze jakos to skrzydlo przypisac do mojego statku ?z gory thx za odpowiedzi pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 Witaj na forum.Skrzydła to skrzydła, skrzydłowi to skrzydłowi, to są dwa różne pojęcia w TC.To samo dotyczy Robotów i Droidów. Jak myślisz po co są dwie nazwy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roszman Opublikowano 6 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 thxfaktycznie 4 rozne pojecia, myslalem ze to blad w lokalizacji. manual rozjasnil torche sprawe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi