Tarzan1009 Posted April 28, 2009 Share Posted April 28, 2009 Witam wszystkich.Gram w X2 (wersja 1.3) po polsku (oryginał) z modem BEAM i mam problem, mianowicie kiedy ruszam z miejsca, to po jakichś 3-5 sekundach statek sam hamuje do 0.Czy ktoś miał taki problem i czy można coś z nim zrobić?P.S. Tak w innym temacie: Czy pójdzie mi X3 na moim kompie (procek 1.6Ghz, 2 Gb RAM'u)? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeWaR Posted April 28, 2009 Share Posted April 28, 2009 Zassaj patch 1.4.Czy masz może dżojstick z przepustnicą? może ustawiona na 0?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tarzan1009 Posted April 28, 2009 Author Share Posted April 28, 2009 Ups, to ten joystick. Nie zwróciłem na niego uwagi, bo w innych grach przepustnica nie reagowała dopóki jej nie poruszyłem. Dzięki. Nie dało się grać, musiałem trzymać A i nie mogłem włączyć SETA, bo od razu hamowałem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yacek Posted April 28, 2009 Share Posted April 28, 2009 Ale to nie znaczy że możesz używać dosadnych słów. Proszę poprawić posta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tarzan1009 Posted April 28, 2009 Author Share Posted April 28, 2009 Znalazłem na forum Egosoftu takiego moda: MOD. Ściągnąłem go i jest tam plik "446701.xml", czy jakoś tak. Piszą tam, że jak ma się inną niż amerykańską wersję językową to trzeba zmienić 44 na coś innego. Czy ktoś wie na co trzeba to zmienić, żeby działało na wersji PL? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeWaR Posted April 29, 2009 Share Posted April 29, 2009 Poszukaj w FAQ jak przerobić na polski. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tarzan1009 Posted May 1, 2009 Author Share Posted May 1, 2009 Eee... To znaczy gdzie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yacek Posted May 1, 2009 Share Posted May 1, 2009 W FAQ, dział, a w nim temat z najczęściej zadawanymi pytaniami.Masz tam odpowiedź: http://xudb.pl/topic/36-re-faq-x3-xtm-komentarze/page__pid__4450__st__10#entry4450 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nowy Posted March 25, 2012 Share Posted March 25, 2012 Nie wiem czy temacik aktualnyNiedawno postanowiłem wrócić do X2 no i mam taki problem podczas rozmowy np. z dowolnym statkiem w miejscu gidze jest pokazany pilot nakładają mi się dwa obrazy . To znaczy na przykład podczas rozmowy z Bretem w chwili przerwy(kiedy nic nie mówi) pojawia się tam Ban Dana na chwile i znowu Bret. Tak mam z każdym. Pojawiają mi się dwie różne osoby. Od razu mówię że nie gram na kodach. Gra nie jest zainstalowana na partycji systemowej, może to ma jakiś wpływ? Będę wdzięczny z odpowiedziPozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Riess Posted March 27, 2012 Share Posted March 27, 2012 Na moje coś z kodekami. Gra odtwarza x-klatek portretu ale zaczyna w złym miejscu więc odtwarza też fragment animacji dla innego portretu.Instalowałeś kodeki z płyty z grą? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nowy Posted March 28, 2012 Share Posted March 28, 2012 Chyba nie (nie jestem pewien)Popszednim razem było dobrzejeśli chodzi o instalacje to klasycznie (pewnie nie takiej odpowiedzi oczekiwałeś)A co zlokalizacją folderu gry ma to wpły rze nie jest na partycji systemowej (dysk C:) tylko na jakiejś innej (w mojim przypadku F:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeWaR Posted March 28, 2012 Share Posted March 28, 2012 Lokalizacja nie ma wpływu, to tylko ścieżka do plików. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nowy Posted March 29, 2012 Share Posted March 29, 2012 Kurcze to co z tym zrobić przeinstalować gre czy jakco prawda na rozgrywke to niema wpływu(tylko troche to irytuje jak co chwila ci sie postacie zmieniają)Jeśli już chodzi o przeinstalowaie gry to wjakim folderze znajdują sie zapisane stanyJestem obecne po przejściu misji w kturej trzeba było uratować AP Gunera i niechce mi się zaczynać gry od nowa, dostałem terz elektrownie słonaczną ktura okazała się Farmą pszenicy w systemie Interwoord(olie tak to sie pisze) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts