Jump to content

Problem

Tarzan1009
 Share

Recommended Posts

Witam wszystkich.

Gram w X2 (wersja 1.3) po polsku (oryginał) z modem BEAM i mam problem, mianowicie kiedy ruszam z miejsca, to po jakichś 3-5 sekundach statek sam hamuje do 0.

Czy ktoś miał taki problem i czy można coś z nim zrobić?

P.S. Tak w innym temacie: Czy pójdzie mi X3 na moim kompie (procek 1.6Ghz, 2 Gb RAM'u)?

Znalazłem na forum Egosoftu takiego moda: MOD. Ściągnąłem go i jest tam plik "446701.xml", czy jakoś tak. Piszą tam, że jak ma się inną niż amerykańską wersję językową to trzeba zmienić 44 na coś innego. Czy ktoś wie na co trzeba to zmienić, żeby działało na wersji PL?

• 2 years later...

Nie wiem czy temacik aktualny

Niedawno postanowiłem wrócić do X2 no i mam taki problem podczas rozmowy np. z dowolnym statkiem w miejscu gidze jest pokazany pilot nakładają mi się dwa obrazy . To znaczy na przykład podczas rozmowy z Bretem w chwili przerwy(kiedy nic nie mówi) pojawia się tam Ban Dana na chwile i znowu Bret. Tak mam z każdym. Pojawiają mi się dwie różne osoby. Od razu mówię że nie gram na kodach. Gra nie jest zainstalowana na partycji systemowej, może to ma jakiś wpływ?

Będę wdzięczny z odpowiedzi

Pozdrawiam

Chyba nie (nie jestem pewien)

Popszednim razem było dobrze

jeśli chodzi o instalacje to klasycznie (pewnie nie takiej odpowiedzi oczekiwałeś)

A co zlokalizacją folderu gry ma to wpły rze nie jest na partycji systemowej (dysk C:) tylko na jakiejś innej (w mojim przypadku F:)

Kurcze to co z tym zrobić przeinstalować gre czy jak

co prawda na rozgrywke to niema wpływu(tylko troche to irytuje jak co chwila ci sie postacie zmieniają)

Jeśli już chodzi o przeinstalowaie gry to wjakim folderze znajdują sie zapisane stany

Jestem obecne po przejściu misji w kturej trzeba było uratować AP Gunera i niechce mi się zaczynać gry od nowa, dostałem terz elektrownie słonaczną ktura okazała się Farmą pszenicy w systemie Interwoord(olie tak to sie pisze)