Tarzan1009 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Witam wszystkich.Gram w X2 (wersja 1.3) po polsku (oryginał) z modem BEAM i mam problem, mianowicie kiedy ruszam z miejsca, to po jakichś 3-5 sekundach statek sam hamuje do 0.Czy ktoś miał taki problem i czy można coś z nim zrobić?P.S. Tak w innym temacie: Czy pójdzie mi X3 na moim kompie (procek 1.6Ghz, 2 Gb RAM'u)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Zassaj patch 1.4.Czy masz może dżojstick z przepustnicą? może ustawiona na 0?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tarzan1009 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Ups, to ten joystick. Nie zwróciłem na niego uwagi, bo w innych grach przepustnica nie reagowała dopóki jej nie poruszyłem. Dzięki. Nie dało się grać, musiałem trzymać A i nie mogłem włączyć SETA, bo od razu hamowałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Ale to nie znaczy że możesz używać dosadnych słów. Proszę poprawić posta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tarzan1009 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Znalazłem na forum Egosoftu takiego moda: MOD. Ściągnąłem go i jest tam plik "446701.xml", czy jakoś tak. Piszą tam, że jak ma się inną niż amerykańską wersję językową to trzeba zmienić 44 na coś innego. Czy ktoś wie na co trzeba to zmienić, żeby działało na wersji PL? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Poszukaj w FAQ jak przerobić na polski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tarzan1009 Opublikowano 1 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2009 Eee... To znaczy gdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 1 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2009 W FAQ, dział, a w nim temat z najczęściej zadawanymi pytaniami.Masz tam odpowiedź: http://xudb.pl/topic/36-re-faq-x3-xtm-komentarze/page__pid__4450__st__10#entry4450 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowy Opublikowano 25 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 Nie wiem czy temacik aktualnyNiedawno postanowiłem wrócić do X2 no i mam taki problem podczas rozmowy np. z dowolnym statkiem w miejscu gidze jest pokazany pilot nakładają mi się dwa obrazy . To znaczy na przykład podczas rozmowy z Bretem w chwili przerwy(kiedy nic nie mówi) pojawia się tam Ban Dana na chwile i znowu Bret. Tak mam z każdym. Pojawiają mi się dwie różne osoby. Od razu mówię że nie gram na kodach. Gra nie jest zainstalowana na partycji systemowej, może to ma jakiś wpływ? Będę wdzięczny z odpowiedziPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riess Opublikowano 27 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 Na moje coś z kodekami. Gra odtwarza x-klatek portretu ale zaczyna w złym miejscu więc odtwarza też fragment animacji dla innego portretu.Instalowałeś kodeki z płyty z grą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowy Opublikowano 28 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 Chyba nie (nie jestem pewien)Popszednim razem było dobrzejeśli chodzi o instalacje to klasycznie (pewnie nie takiej odpowiedzi oczekiwałeś)A co zlokalizacją folderu gry ma to wpły rze nie jest na partycji systemowej (dysk C:) tylko na jakiejś innej (w mojim przypadku F:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 28 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 Lokalizacja nie ma wpływu, to tylko ścieżka do plików. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowy Opublikowano 29 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2012 Kurcze to co z tym zrobić przeinstalować gre czy jakco prawda na rozgrywke to niema wpływu(tylko troche to irytuje jak co chwila ci sie postacie zmieniają)Jeśli już chodzi o przeinstalowaie gry to wjakim folderze znajdują sie zapisane stanyJestem obecne po przejściu misji w kturej trzeba było uratować AP Gunera i niechce mi się zaczynać gry od nowa, dostałem terz elektrownie słonaczną ktura okazała się Farmą pszenicy w systemie Interwoord(olie tak to sie pisze) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi