Jump to content

Nowe xudb, prace wznowione!

OSSI
 Share

Recommended Posts

Wkońcu znalazłem odpowiadający mi cms a mianowicie extreme-fusion.

Dzisiaj sciągnął mi sie Paint Shop i zmajstrowałem takie cuś: http://xudb.eu.org/xudb.jpg

Oczywiscie niejest to wersja finalna wyglądu, jescze kilka rzeczy musze poprawić.

Oceniajcie wygląd, co wywalić, co dodać, co poprawić.

Niedługo pierwszy screen z encyklopedii.

Co do cms`a to: można dodawać samemu linki,zdjęcia,pliki, pisać komentarze, napisać poradnik, napisać newsa i kilka innych bajerów. Niestety nieda sie zintegrować userów cms`a z tymi z forum więc trzeba będzie założyc osobne konto. Jak narazie musze jeszcze dopracować wygląd i jutro zaczne wrzucać info o X2, troche mi to zajmie bo jest tego dużo i musze wszystko od nowa przepisywać. Jak to skończe oddam strone do użytku.

Też mi sie wydaje ze czcionka ciut za mała, jescze to zmienie i kilka innych rzeczy związanych z css. Tło też chyba jakieś inne wstawie bo zbyt ciemno ale niemam jeszcze pomysłu na co.

Skrypty i spolszczenia będą w dziale download, będzie można wstawić szczegółowy opis i screena, to jest akurat teraz dla mnie mało ważne bo są ważniejsze sprawy. Chyba że ktoś che sie zająć przerzuceniem linków z forum na serwis to pisać do mnie.

A grafike wziałem z samej gry X3 więc klimat jest chyba odpowiedni 😛