Adrian_Wir Opublikowano 14 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 Nie wiem czy występuje to w podstawce czy tylko w XTM. Jeżeli w podstawce tego nie ma proszę o przeniesienie;)Zainteresowała mnie jedna rzecz. Co jakiś czas spotykam statki - nieuszkodzone, bez osłon. Kiedy do nich dolatuje otrzymuje komunikat o zbliżającej się minie i... i pojawiają się piraci. Mina aktywuje się jakieś 750-700 m od celu. Próbowałem to przechytrzyć włączając w odległości 3,5km napęd skokowy. Efekt był taki, że tuż przed skokiem dostawałem komunikat, skakałem, a następnie, po krótkim czasie, już przy bramie... wiadomo co się działo, kadłub ok. 5%, osłony zbite, uszkodzenia podzespołów (( Można jakoś te miny wcześniej wykryć, zestrzelić albo jakoś ominąć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 14 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 To dodatek, pułapki, dodane przez XTM-a. Też miałem raz przykre doświadczenie z nią, później omijam takie pułapki z daleka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi