Unseen Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 Witam. Czy istnieje sposob by ustawic tytulowy tryb bez znieksztalcen obrazu? Gra teoretycznie obsluguje 1680x1050, ale co z tego jak planety maja ksztalt elipsy i wszystko jest "powyciagane"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Unseen Opublikowano 1 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 Tu chyba juz nikt nie zaglada. Farewell. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 Zagląda. Tyle, że nie masz takiej opcji do zmiany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moskit Opublikowano 2 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 Yyy... Ja jakoś nie przypominam sobie, aby mi tryb 1680x1050 przeszkadzał w X2... Wręcz przeciwnie, dla mnie gra wygląda idealnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 2 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 a nie miałeś planet "z jajem"?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moskit Opublikowano 10 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2009 Nie przypominam sobie z tego względu że nie zwracałem na to uwagi, jednakże mi naprawdę kompletnie nie przeszkadzała ta rozdzielczość i nie odczuwałem żadnych mankamentów. ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi