Azakal Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 Witam muszę się pochwalić moim dokonaniem. Otóż dzisiaj zakończyłem bardzo długą wojnę z rasą Xenon, czego rezultatem jest przejęcie wszystkich sektorów Xenońskich na południe od Scale Plate Green Oto kilka screenów:Xenon Grid 1Xenon Core 05Xenon Core 18Xenon Grid 2Xenon Core 08Xenon Core 12Xenon Core 13Xenoński Sektor 547Xenoński Sektor 347A tu wyjątkowo dobrze prosperujący Velvet Tears (po moimi rządami oczywiście} Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sorkvild Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 Niezly wyczyn musze przyznac. Z tego co widac nowe stacje sie przyjely ladnie i zycie kwitnie Czy po zajeciu sektora Xenoni sie nie spawnuja ? Pozostaje tylko zajac reszte sektorow i swiat x bedzie odxenoniony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 CytatWitam muszę się pochwalić moim dokonaniem. Otóż dzisiaj zakończyłem bardzo długą wojnę z rasą Xenon, czego rezultatem jest przejęcie wszystkich sektorów Xenońskich na południe od Scale Plate Green No to panie nuda. Wyczyścić takie piękne zagłębie P Ścigaczy i innej hołoty.Ale gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolnik_pl Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 Zawsze zostaje zniszczy inną rasę, jak by nie było ma ich jeszcze 6, piratów nie liczę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azakal Opublikowano 1 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 CytatCzy po zajeciu sektora Xenoni sie nie spawnuja ?Kiedy pod moim władaniem znajdowały się prawie wszystkie sektory Xenków oprócz 547, w tym ostatnim co parę minut respawnowała się J z obstawą. W momęcie przejęcia sektora przestali. Jednak w Xenon Core 05 dosłownie co chwilę przy bramach zachodniej i wschodniej pojawiają się ekipy w składzie od kilku do kilkunastu P Ścigaczy plus drobnica. Dlatego jak widać na screenie w Xenon Core 05 mam taką armię (Castrum, Tyr, 2 x T2, 2 x Pyton, Cerber i Q). Co jakiś czas muszę przegrupować siły bo nawet statek klasy M2 wymięknie gdy "obskoczy" go 15 P Ścigaczy. Wygląda jakby Xenki wylatywały z Xenon Grid 1 i 2. Aczkolwiek w samych Gridach jest spokój.Na razie chyba trochę odpocznę. Dużo czasu (ok 3 tygodnie), gotówki (ok 3 miliardy) i nerwów "zjadła" mi pacyfikacja Xenonów. Przejęcie w/w sektorów zaplanowałem sobie już dawno temu tylko nigdy nie miałem cierpliwości do tego. W końcu zebrałem armię, fundusze, ruszyłem na wojnę i wygrałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi