Jump to content

Wszystkie sektory Xenków przejęte

Azakal
 Share

Recommended Posts

Witam muszę się pochwalić moim dokonaniem. Otóż dzisiaj zakończyłem bardzo długą wojnę z rasą Xenon, czego rezultatem jest przejęcie wszystkich sektorów Xenońskich na południe od Scale Plate Green 🤪

Oto kilka screenów:

Xenon Grid 1

Xenon Core 05

Xenon Core 18

Xenon Grid 2

Xenon Core 08

Xenon Core 12

Xenon Core 13

Xenoński Sektor 547

Xenoński Sektor 347

A tu wyjątkowo dobrze prosperujący Velvet Tears (po moimi rządami oczywiście}

Cytat

Witam muszę się pochwalić moim dokonaniem. Otóż dzisiaj zakończyłem bardzo długą wojnę z rasą Xenon, czego rezultatem jest przejęcie wszystkich sektorów Xenońskich na południe od Scale Plate Green 🤪

No to panie nuda. 😉

Wyczyścić takie piękne zagłębie P Ścigaczy i innej hołoty.

Ale gratuluję.

Cytat

Czy po zajeciu sektora Xenoni sie nie spawnuja ?

Kiedy pod moim władaniem znajdowały się prawie wszystkie sektory Xenków oprócz 547, w tym ostatnim co parę minut respawnowała się J z obstawą. W momęcie przejęcia sektora przestali. Jednak w Xenon Core 05 dosłownie co chwilę przy bramach zachodniej i wschodniej pojawiają się ekipy w składzie od kilku do kilkunastu P Ścigaczy plus drobnica. Dlatego jak widać na screenie w Xenon Core 05 mam taką armię (Castrum, Tyr, 2 x T2, 2 x Pyton, Cerber i Q). Co jakiś czas muszę przegrupować siły bo nawet statek klasy M2 wymięknie gdy "obskoczy" go 15 P Ścigaczy. Wygląda jakby Xenki wylatywały z Xenon Grid 1 i 2. Aczkolwiek w samych Gridach jest spokój.

Na razie chyba trochę odpocznę. Dużo czasu (ok 3 tygodnie), gotówki (ok 3 miliardy) i nerwów "zjadła" mi pacyfikacja Xenonów. Przejęcie w/w sektorów zaplanowałem sobie już dawno temu tylko nigdy nie miałem cierpliwości do tego. W końcu zebrałem armię, fundusze, ruszyłem na wojnę i wygrałem 🤪