Sorkvild Opublikowano 19 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 Wzialem sie wreszcie za wykonywanie misji w XTM. Obecnie przerabiam ta gdzie trzeba podkarmic sonenski stateczek. Teraz zachcialo mu sie plutonu. Dostalem cynk, ze znajde ten w Paranid Prime. Zajrzalem do opisu i pisze by zaczac od stacji hadnlowej wpierwej. Oblatalem juz wszystkie stacje i sprawdzilem ogloszenia dotyczace tego zadania (niby mam kogos zniszczyc i w nagrode dostane pluton), ale z zerowym skutkiem. Nie moge trafic na to zadanie. Poczekalem troche czasu i sprawdzilem ponownie, podobnie jak poprzednio. Czyzby qpa i zadanie nie zostanie wykonane ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 19 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 Wykonalne, robiłem kilka razy, na wersji 075 też. Szukasz w sektorze, który masz podany, zaczynając od stacji Handlowej, ale nie koniecznie. Szukasz zlecenia na zabicie kogoś, w zamian otrzymasz coś specjalnego - Pluton. Najczęściej ofertę tę znajdowałem właśnie w Stacji Handlowej, ale nie jest to reguła. Jeśli nie znajdziesz nigdzie oferty, to jeśli możesz, wczytaj save sprzed dostarczenia Sonenowi poprzedniej przesyłki. Wtedy zlecenie na Pluton wygeneruje losowo kolejny sektor i inną stację, tym razem już mam nadzieje poprawnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sorkvild Opublikowano 20 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2008 Tak sie sklada ze od tego stanu gry bardzo duzo minelo bo jechalem glownie na autozapisach :/Poki co na stacji cicho, zadnych ogloszen. Mam nadzieje, ze wkoncu sie pojawi. Jesli nie ... To czy sa jakies cheaty, podmiany w plikach xml zaliczajace to zadanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 20 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2008 Nie ma innej opcji. Jeśli dobrze pamiętam to po dokowaniu dostajesz wiadomość od tego gościa. Działa to na tej samej zadzie jak wiadomości od Sonena, dokujesz i dostajesz wiadomość. Nie ma tego w BBS-ie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vrihedd Opublikowano 27 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2008 Właśnie robiłem tę misję. Wiadomość pojawia się w BBS-ie w losowej stacji w sektorze. U mnie była w sojerii. Mając na uwadze Twojego posta zapisałem grę i odpaliłem autosave'a z tej sojerii i wiadomości tym razem nie było. Pojawiła się dopiero po 7 czy 8 wczytaniu save'a.Spróbuj zadokować do jakiejś stacji we wskazanym sektorze i powczytuj trochę autosave'a. Może zadziała.I pytanie na marginesie. Czy nie jesteś w trakcie wykonywania jakiejś innej misji? Bala Gi, Łowca Skarbów itp. Może się zdarzyć, że misje się gryzą (nie wiem czy to akurat odnosi się do tego zadania). Ja z powodu Bala Gi nie mogłem dokończyć Łowcy Skarbów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi