El_Dar Opublikowano 12 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2008 Jest to skrypt który za drobną opłatą usuwa podstawowy surowiec (kryształy) z twej Elektrowni słonecznejLink Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Balbinka Opublikowano 21 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 witam El_Dar.... to z czego robia te ogniwa ???? z powiecza ???? sorrki ale ja bym nie poleczala takich skryptow , to moze odrazu niesmiertelnosc sobie zafundujmy i bedziemy latac jak maczo stateczkiem M5 a bedziemy rozwalc Niszczyciele ziemskie sorrki za ostra opinie ale nic na latwizne nie ide ta gre sie powinno makszymalnie utrudniac nie ulatwiac no poza ScS i BSA tyo podstawowe skrypty do instalki ale inne to tylko na inwazje walke i to co brakuje czyli jakies statki - ciekawe , skanerek czy bramy co nie widzi naped skokowy .no i upiekszajace ja sobie zainstalowalam kolorowe dysze HIHIHiladnie to wyglada .El_Dar nie odbier mojej krytyki zle , ty tak samo kochasz ta gre jak ja i napewno niechcesz czaterow ani innych jakis glupich ulatwien .z powarzaniem JoannaPS jesli czujesz sie trofiony to serdecznie cie przepraszam nie mialam tego w zamiarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
El_Dar Opublikowano 2 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 drobna w tym przypadku jest po prostu kolosalnym nadużyciem mówimy tu o rzędu kilku/kilkunastu milionów Cr wiec wątpie czy jest to ułatwienie typu Nieśmiertelności może po prostu mają skup butelek(baterii) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azakal Opublikowano 3 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 Fakt jest taki, że skrypt ten aż tak bardzo nie ułatwia gry. W elektrowniach NPC kryształy są przecież surowcem drugorzędnym więc czemu u gracz są pierwszorzędnym Jeszcze przy X2 zastanawiałem się czy nie lepiej byłoby usunąć kryształy z SPP gracza, ale w zamian za to podnieść cene zakupu samej fabryki do poziomu np kilkudziesięciu milionów. Wówczas SPP nie stałyby się tanim i szybkim sposobem zdobycia kaski, a żeby kupić taką elektrownię, trzeba by wyłożyć "trochę" grosza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
El_Dar Opublikowano 4 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2009 Nie pamiętam gdyż dawno już tego skryptu nie używałem ale za Elektrownie XL to chyba trza było i z 95 MLN wyłożyć więc raczej nie jest to ułatwienie które można użyć na początku gry tylko dopiero jak jest się troszkę forsiastym a wtedy naprawdę jest to po prostu jeden mały problem z głowy (pilnowanie dopływu kryształów) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi