El_Dar Posted December 12, 2008 Share Posted December 12, 2008 Jest to skrypt który za drobną opłatą usuwa podstawowy surowiec (kryształy) z twej Elektrowni słonecznejLink Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Balbinka Posted February 21, 2009 Share Posted February 21, 2009 witam El_Dar.... to z czego robia te ogniwa ???? z powiecza ???? sorrki ale ja bym nie poleczala takich skryptow , to moze odrazu niesmiertelnosc sobie zafundujmy i bedziemy latac jak maczo stateczkiem M5 a bedziemy rozwalc Niszczyciele ziemskie sorrki za ostra opinie ale nic na latwizne nie ide ta gre sie powinno makszymalnie utrudniac nie ulatwiac no poza ScS i BSA tyo podstawowe skrypty do instalki ale inne to tylko na inwazje walke i to co brakuje czyli jakies statki - ciekawe , skanerek czy bramy co nie widzi naped skokowy .no i upiekszajace ja sobie zainstalowalam kolorowe dysze HIHIHiladnie to wyglada .El_Dar nie odbier mojej krytyki zle , ty tak samo kochasz ta gre jak ja i napewno niechcesz czaterow ani innych jakis glupich ulatwien .z powarzaniem JoannaPS jesli czujesz sie trofiony to serdecznie cie przepraszam nie mialam tego w zamiarze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
El_Dar Posted March 2, 2009 Author Share Posted March 2, 2009 drobna w tym przypadku jest po prostu kolosalnym nadużyciem mówimy tu o rzędu kilku/kilkunastu milionów Cr wiec wątpie czy jest to ułatwienie typu Nieśmiertelności może po prostu mają skup butelek(baterii) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azakal Posted March 3, 2009 Share Posted March 3, 2009 Fakt jest taki, że skrypt ten aż tak bardzo nie ułatwia gry. W elektrowniach NPC kryształy są przecież surowcem drugorzędnym więc czemu u gracz są pierwszorzędnym Jeszcze przy X2 zastanawiałem się czy nie lepiej byłoby usunąć kryształy z SPP gracza, ale w zamian za to podnieść cene zakupu samej fabryki do poziomu np kilkudziesięciu milionów. Wówczas SPP nie stałyby się tanim i szybkim sposobem zdobycia kaski, a żeby kupić taką elektrownię, trzeba by wyłożyć "trochę" grosza. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
El_Dar Posted March 4, 2009 Author Share Posted March 4, 2009 Nie pamiętam gdyż dawno już tego skryptu nie używałem ale za Elektrownie XL to chyba trza było i z 95 MLN wyłożyć więc raczej nie jest to ułatwienie które można użyć na początku gry tylko dopiero jak jest się troszkę forsiastym a wtedy naprawdę jest to po prostu jeden mały problem z głowy (pilnowanie dopływu kryształów) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts