Yacek Opublikowano 22 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2008 Zapraszamy wszystkich chętnych graczy w X3 na nasz czat na Skype. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cerber Opublikowano 30 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2010 Tak przegłądam stare wątki i patrze hmm niezły pomysł. Taki czasoumilacz przy długiej podróży . Ale ZONK, nie działa . Tak więc wziąłem i wynająłem kanał na TS 3 :TS 3 można pobrać z linku poniżej (client) (:http://www.softonic.pl/s/ts-3-download Address: Multi-ts.com.pl Port: 9987 Kanał: 58 Nazwa kanału: X-Universe Hasło do kanału: hyperionProśba do tych, co mają wtyki na forum ego i na mamucie: jeśli możecie to dajcie tam ogłoszenie. Jeśli wypali to i sporo osób będzie to może osobny serwer se załatwimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 30 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2010 Skype nie pozwala już na prowadzenie czatów.TS to fajne rozwiązanie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riess Opublikowano 30 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2010 CytatSkype nie pozwala już na prowadzenie czatów.Zmienili sposób tworzenia i prowadzenia chatów, to wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seboo210 Opublikowano 31 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2010 No poanowie i panie moze jestem swiezak w X3 ale troche juz gram w americasarmy(jakies 9 lat) i naleze do klany Fusebox ktory posiada kanal TS3. Pogadam dzisiaj z adminem serwera i jesli beda chetni do rozmowy to kanal powinni udostepnic.Dam znac po 16 i podam ewentualne namiary na serwer do nas na kanal jesli adminow nie bedziePozdrawiam i do uslyszenia na ts-ePs. Prosil bym tylko o jakies propozycje nazwy kanalu i ewentualnych podkanalow.Sory kanal juz jest jakos mi umknelo w poscie Cerbera CytatTak przegłądam stare wątki i patrze hmm niezły pomysł. Taki czasoumilacz przy długiej podróży . Ale ZONK, nie działa . Tak więc wziąłem i wynająłem kanał na TS 3 :TS 3 można pobrać z linku poniżej (client) (:Jesli placisz za wynajem kanalu to u nas na serwie jest za darmo. Wystarczy poprosic ale ilosc podkanalow jest ograniczona do 4. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cerber Opublikowano 31 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2010 Kanał jest za darmo. Jeśli pomysł wypali i będzie spory ruch to wówczas mżemy pomyśleć nad załatwieniem osobnego serwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seboo210 Opublikowano 31 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2010 Przy tak niskiej aktywnosci spolecznosci to wydaje mi sie ze kanal wystarczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi