Jump to content

Czatowisko, czat graczy X (wszystkie części).

Yacek
 Share

Recommended Posts

• 2 years later...

Tak przegłądam stare wątki i patrze hmm niezły pomysł. Taki czasoumilacz przy długiej podróży 🙁 . Ale ZONK, nie działa 😁 . Tak więc wziąłem i wynająłem kanał na TS 3 😀 :

TS 3 można pobrać z linku poniżej (client) (:

http://www.softonic.pl/s/ts-3-download

Address: Multi-ts.com.pl
Port: 9987

Kanał: 58
Nazwa kanału: X-Universe
Hasło do kanału: hyperion

Prośba do tych, co mają wtyki na forum ego i na mamucie: jeśli możecie to dajcie tam ogłoszenie. Jeśli wypali to i sporo osób będzie to może osobny serwer se załatwimy 😀 😀

No poanowie i panie moze jestem swiezak w X3 ale troche juz gram w americasarmy(jakies 9 lat) i naleze do klany Fusebox ktory posiada kanal TS3. Pogadam dzisiaj z adminem serwera i jesli beda chetni do rozmowy to kanal powinni udostepnic.

Dam znac po 16 i podam ewentualne namiary na serwer do nas na kanal jesli adminow nie bedzie

Pozdrawiam i do uslyszenia na ts-e

Ps.

Prosil bym tylko o jakies propozycje nazwy kanalu i ewentualnych podkanalow.

Sory kanal juz jest jakos mi umknelo w poscie Cerbera 🙁

Cytat

Tak przegłądam stare wątki i patrze hmm niezły pomysł. Taki czasoumilacz przy długiej podróży . Ale ZONK, nie działa . Tak więc wziąłem i wynająłem kanał na TS 3 :

TS 3 można pobrać z linku poniżej (client) (:

Jesli placisz za wynajem kanalu to u nas na serwie jest za darmo. Wystarczy poprosic ale ilosc podkanalow jest ograniczona do 4.